Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

Tron (TRX), dev borsada işlem görmeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resmi Kraken blogunda yayımlanan gönderiye göre dev borsa, 5 Mart 2020 tarihinde TSİ 17.30’da Tron (TRX) ticareti sunmaya başlıyor. İlk olarak para yatırma ve çekme işlemlerini etkinleştirmeyi planlayan Kraken, kısa süre içerisinde ticareti de mümkün hale getirecek.

Minimum işlem tutarı 500 TRX olacak ve TRX/USD ile TRX/EUR dahil dört farklı TRX çifti Kraken tarafından desteklenecek. TRX için para çekme ücreti ise 0,01 TRX olacak.

TRX sadece resmi Kraken borsasında değil, tezgah üstü ticaret platformu Kraken Pro’da da satışa sunulacak. Ayrıca Kraken, TRX Marj Ticareti’nin yakında geleceğini ancak Futures için henüz bir planı olmadığını belirtti.

Tron (TRX), Kraken listeleme haberine nasıl tepki verdi?

TRX, haberlere önemli bir tepki göstermedi ve 0,0170 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor. TRX’in son sıçraması, beklenenden daha zayıf olduğundan günlük grafik düşüş trendinde devam ediyor. Boğalar şu anda 0,01768 dolar direncinin üzerine çıkarak 4 saatlik trendi değiştirmeye çalışıyor.

Bu direncin üzerinde bir kırılma, boğaların mevcut günlük düşüş trendine girmeleri için çok fazla ivme kazandıracaktı. Ayılar, çökme oldukça hızlı gerçekleştiği için çok fazla direnç gösteremediler.

TRX, 0,01798 dolarlık 12 dönemlik EMA’yı geçerse iyi bir yükseliş görebilir. Kraken’in listelemesi, uzun vadede olsa bile Tron üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir.

Günlük TRX grafiği

Son 24 saatte %0,35 değer kazanan TRX, bu haberin yazıldığı esnada 0,017292 dolardan işlem görüyor.

zycrypto

Beklenen küresel resesyon Bitcoin için ne anlama geliyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin