30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Tron, toplam TRX arzı hakkında bizleri kandırıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX), CoinMarketCap’te 15’inci sırada listelenen bir kripto para. Tron, yazının kaleme alındığı saatte 1.85 cent’ten işlem görüyor ve Tron’un toplam piyasa büyüklüğü 1.332 milyar dolar. Tron blockchain’i geçtiğimiz yıl Çin Sanayi Bakanlığı tarafından yapılan çalışmada en kaliteli blockchain’ler sıralamasında ilk 3’te yer aldı.

Tron ve Tron’un CEO’su Justin Sun başarıları kadar skandalları ile de kripto para piyasalarında gündem oluyor. 2019 yılında Justin Sun ünlü milyarder Warren Buffett ile iş yemeği için 4 milyon dolardan fazla para ödedi. Bu yemeğin reklamını oldukça abartan Justin Sun bir süre sonra özür dilemek zorunda kaldı.

Tron, TRX arzı konusunda kandırılıyoruz mu?

Bir Tron yatırımcısı, TRX arzı hakkında önemli bir iddiada bulundu. İddiasına göre Tron, Genesis blokunun oluşturulmasından beri toplam Tron arzı konusunda bizleri kandırıyor. Tron arzı yaklaşık 5 milyar kadar olması gerekenden daha az gösteriliyor. Bu açıklamanın ardından CoinMarketCap’te rakamlar güncellendi ve Twitter yorumcusunun iddiası bir nevi doğrulandı. Aşağıdaki fotoğraflarda CoinMarketCap’teki düzeltmeden önce ve düzeltmeden sonraki Tron arzı miktarını görüyoruz.

İster istemez akıllara şu soru geliyor: Acaba tespit edilemeyen başka yalanlar ya da manipülasyonlar da var mı? Ya da CoinMarketCap’teki veriler ne kadar doğru?

Justin Sun, Poloniex borsasını satın alınma sürecinde de ciddi biçimde eleştirilere maruz kaldı. Ayrıca geçtiğimiz yıl Justin Sun, Çin merkezli bir ponzi yapılanması ile de ilişkilendirilmişti. Ancak suçlamalar iddiadan öteye gitmedi.

Newlogical.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin