Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”
Calvin Ayre: “Bitcoin SV, Bitcoin SV ile yaşayacak.”

Tom Lee: “Bitcoin yükselirse kurumsal yatırımcılarda FOMO başlar!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg ile yaptığı son röportajda Tom Lee, Bitcoin’in yükselişine katkıda bulunacak ve kripto para piyasasının kaderini açıklayacak olan katalizörler hakkında konuştu.

Tom Lee: “Bitcoin için 6.000 dolarlık seviye önemli.”

Kripto para boğası, Bitcoin’in piyasa grafikleri üzerindeki performansına değindi ve kripto para biriminin grafikler üzerinde nasıl durduğuna dair şaka yaptı. Ana odak noktası 6.000 dolarlık destek seviyesi ve bu fiyat noktasının beklenenden daha önemli olmasıydı.

Lee, 6.000 dolarlık seviyenin daha önce madencilik maliyetleri gibi faktörleri içeren bir konsolide maliyet olarak kabul edildiğini ekledi. Kaynaklara göre, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya’nın hemen ardından Bitcoin madenciliğinin en ucuz  olduğu 41’inci ülke.

Ayrıca Bitcoin’in 6.000 dolarlık seviyesinin yatırımcılar ve kripto para meraklılar için büyük bir işaret olduğunu da ekledi. Çünkü fiyatlarda tersine bir gösterge var. Lee’ye göre, fiyatlar kripto para birimleri için destek olarak hareket eden belirli katalizörler nedeniyle ateşlenecek. ICE’nin desteklediği Bakkt’ın başlatılmasının, kripto paranın olumlu bir şekilde benimsenmesi için gerekli bir itici rol oynayacağını düşünüyor.

“Kurumsal yatırımcılar, kripto paralarda yükseliş olduğunda FOMO’ya sahip.”

ICE Kasım 2018’de bir kripto para birimi borsası başlattı. Bakkt, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Borsamız ile Bitcoin’in satın alınması ve satılması tamamen teminatlandırıldı veya önceden finanse edilmekte. Yeni günlük Bitcoin sözleşmemiz marjda işlem görmeyecek, kaldıraç kullanacak ya da gerçek bir varlık üzerinde kağıt talebi yaratacak.

Finansal analist, toplumun, kripto dünyasında panik duygusu yaratan fiili piyasa hareketinden farklı bir görüşe sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca, kurumsal yatırımcıların, kripto para birimlerinde yükseliş olduğunda FOMO’ya sahip olduklarını da sözlerine ekliyor.

Tom Lee: “Piyasadaki oynaklık iyi bir şey.”

Lee ayrıca marijuana  stoklarının Bitcoin fiyatlarındaki artış ve düşüşle nasıl çakıştığına değiniyor ve piyasadaki oynaklığın iyi bir şey olduğunu iddia ediyor. Kripto para boğası, çoğunlukla şu anda kripto para piyasasının nasıl daha fazla yatırımcıyı çekebileceğine odaklanıyor. Bitcoin’in piyasaya sürülmesinden dokuz yıl sonra, insanların bunu değerli bir varlık haline getiren kazançları olduğunu belirtiyor.

Dahası, Tom Lee ticaretin sadece ses olduğunu düşünüyor ama bunun yükselişte olması ABD için iyi. Röportaj, Tom Lee’nin kripto para piyasasının düşük bir korelasyon piyasası olduğu fikrini ortaya koymasıyla sonuçlanıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin