Bu token, büyük borsaların listelemesinin ardından uçuşa geçti!

Bu token, büyük borsaların listelemesinin ardından uçuşa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir tehdit algılama ve kötü amaçlı yazılımdan koruma projesi olan PolySwarm’ın NCT tokeni, son üç gün içinde Coinbase başta olmak üzere birçok büyük kripto borsasında listelenmesinin ardından yükselişe geçti.

Polyswarm şu anda, bir hafta önceki fiyatından %372 artışla 0.12 dolardan işlem görüyor.

PolySwarm, siber güvenlik yazılımıyla ilgileniyor ve siber güvenlik verileri ve içgörüleri toplama çalışmalarına katılan kullanıcıları ödüllendirmek için yerel tokeni NCT’yi kullanıyor.

Polyswarm fiyatı neden yükseliyor?

Listeleme haberi kripto piyasasındaki düşüş devam ederken geldi. 13 Ocak’ta PolySwarm (NCT), Propy (PRO), Inverse Finance (INV) ve Liquidity (LQTY) ile birlikte Coinbase’in tam perakende platformunda listelendi.

Coinbase’in Twitter hesabına göre, dört altcoin, müşterilerin borsa tarafından desteklenen bölgelerin çoğunda oturum açması, satın alması, göndermesi, alması, takas etmesi veya depolaması için Coinbase Android, Coinbase iOS uygulamaları ve Coinbase.com’da mevcut olacak.

NCT’nin yanı sıra, Coinbase’de listelenen dört altcoinin fiyatları da yükselişte. Merkezi olmayan finans için bir dizi bankacılık aracı sunan Ethereum tabanlı token Inverse Finance (INV) de son yedi gündür yaklaşık %20 artış kaydetti.

Propy’nin yerel tokeni (PRO) bu dönemde %147’den fazla arttı. Platform, zamandan tasarruf ederek dolandırıcılık olasılığını ortadan kaldırmak için emlak işlemlerini otomatikleştiriyor.

Merkezi olmayan bir borçlanma platformu olan likidite yerel tokeni (LQTY) de geçen hafta yaklaşık %33 oranında fırladı.

Polyswarm, Coinbase’de listelendiği gün HuobiGlobal, Coinexcom ve MEXC-Global’da da listelendi.

Dört kripto borsasındaki liste, son NCT fiyat artışının ana katalizörü oldu.

coinjournal


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin