Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi
Düşüşler onun umrunda değil: Tim Draper çılgın Bitcoin tahminini yineledi

Tim Draper: “Bitcoin kopyalarının var olma nedeni yok.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin destekçisi Tim Draper, Bitcoin’in birçok kopyası olduğu ve bunların, var olmaları için bir neden olmadığını söyledi.

Bir girişim destekleyicisi olan Boost VC’nin kurucusu ve CEO’su Adam Draper, (Tim Draper’ın oğlu) kısa zaman önce Forbes’la bir Q & A gerçekleştirdi. Konu Bitcoin, Blockchain’in geleceği hakkındaydı.

Bitcoin halen bir numaralı kripto varlığı olarak karşımızda duruyor fakat buna rağmen CoinMarketCap’e göre yaklaşık 1.600 dijital para birimi var. Adam’ın görüşüne göre, “caliber” teklifi şaşırtıcıydı. Ancak Tim, bunların çoğunun bir kopya olduğunu ve var olmalarının bir sebebi olmadığını belirtiyor.

Tim Draper şöyle söyledi:

Sanayi ve hükümet üzerinde derin etkiler yaratacağını düşündüğümüz diğer kripto paraları da görmüyor değiliz.

Tim, Blockchain söz konusu olduğunda, teknolojinin olgunlaşmak için zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Draper, Bitcoin’deki tedarikçilerin ve insanların Blockchain ağında olduğu ve tüm işlemlerin Bitcoin ile yapıldığı bir dünyayı dört gözle bekliyor.

Tim Draper Bitcoin ile ilgili hayalini dile getirdi

Bitcoin ile faturalarımı ödemeyi dört gözle bekliyorum. Tüm yasal sözleşmelerimin “akıllı” sözleşmeler olmasını umuyorum. Dünya çapındaki coğrafi sınırların ortadan kalktığını görmeyi dört gözle bekliyorum.

Adam, 2022 yılında kripto para ve Blockchain’in “tüm teknolojiye entegre” olacağını belirtti.

Özellikle Tim, 2022 yılına kadar Bitcoin için 250.000 dolarlık fiyat tahminine hala bağlı:

Bitcoin, Blockchain ve akıllı kontratlar etrafındaki ürünlerin kriptoyla iş yapmayı çok daha kolaylaştıracağını düşünüyorum, bu yüzden önümüzdeki dört yıl boyunca büyük bir değişim olacak.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin