featured

Tezos fiyat hareketi oldukça durgun! Boğalar, trendi kendi lehlerine çevirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Tezos, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 4,1 dolar seviyesinde iken en güçlü destek noktası ise 3 dolarda bulunuyor.

Kripto para piyasası son birkaç gündür çöküş yaşadığından Tezos fiyat analizi de düşüş gösteriyor. Ayılar piyasayı ele geçirmiş durumda. Kripto para biriminin değeri 4 Mart 2022 tarihinde 3,4 dolar seviyesinden bir düşüş yaşadı ve bu düşüş hareketi 3 dolarda sınırlandı.

Ayılar bugün piyasaya hükmetmeye devam ediyor. Ancak Tezos fiyatında bir fiyat artışı yaşanması yakındır. XTZ’nin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 3,1 dolardan işlem görüyor ve sadece 3,2 dolar işaretiyle mücadele ediyor.

XTZ son 24 saatte %4,93 oranında bir düşüş yaşadı. Günlük 122,917,992 dolarlık işlem hacmi ve 2,755,467,828 dolarlık canlı piyasa değeri ile XTZ, CoinMarketCap verilerine göre genel kripto para piyasasında 45. sırada yer alıyor.

Tezos 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik fiyat grafiği analizi, piyasa volatilitesinin arttığını gösteriyor. Bollinger bandının üst bant değeri, altcoin için en güçlü direnç görevi gören 3,6 dolarda iken, öte yandan Bollinger bandının alt değeri altcoin için en güçlü destek görevi gören 3 dolarda bulunuyor.

Tezos grafik

XTZ fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altında işlem görüyor ve düşüş eğilimini gösteriyor. Öte yandan, XTZ fiyatının yolu yukarı doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Bu da artan hareket olanaklarıyla birlikte artan bir pazar fırsatına işaret ediyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 39. Bu da kripto para biriminin fiyatının düştüğünü gösterir. Bunun nedeni, satın alma faaliyetinin satış faaliyetini aşmasıdır. Sonuç olarak yukarı yönlü bir hareketin ardından RSI değerinin yükseldiğini görebiliriz.

1 günlük Tezos fiyat analizi

Bir günlük fiyat grafiği analizi, piyasa volatilitesinin azalan bir trend izlediğini ortaya koyuyor. Volatilite daha fazla arttıkça fiyatın değişim yaşamaya daha az eğilimli olduğunu gösteriyor. Bollinger bandının üst limit değeri, XTZ için en güçlü direnç görevi gören 4,1 dolarda iken tersine, Bollinger bandının alt limit değeri, XTZ için en güçlü destek görevi gören 2,7 dolarda bulunuyor.

XTZ fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da düşüş hareketini gösteriyor. Piyasa trendi günlük olarak dalgalanıyor. Ancak şu anda piyasa düşüşe karar vermiş gibi. Altcoin fiyatının yolu aşağı doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Bu da piyasanın yakında bir kırılmaya uğrayabileceğini ve bunun da ters bir trendle sonuçlanabileceğini gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru 41’dir Bu da nötr bölgede istikrarlı bir değere işaret eder. RSI değeri, stabiliteye doğru ilerlerken XTZ değerinde gelecekte bir artış gösterebilir. Satın alma faaliyetinin satış faaliyetinden biraz daha ağır basması nedeniyle RSI puanı artıyor gibi görünüyor.

Tezos fiyat analizinde sonuç olarak

Tezos fiyat analizinden elde edilen dikkatli gözlemler, fiyat seviyesinin hâlâ düşüş hakimiyeti altında olduğu sonucunu çıkarabilir. Yine de, boğalar son birkaç gündeki kayıpların bir kısmını geri aldığından, trendin tersine dönmesi yüksek bir ihtimaldir. Fiyat düşüş eğiliminde kalsa da, boğalar piyasayı geri almak için ayılara karşı koymaya hazırlanıyor. Bu yüzden XTZ’nin yakında toparlanacağı yönünde umutlar mevcut.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin