Tayland bankasının girişim kolu kurumsal kripto saklama sorumlusu Anchorage'a yatırım yapıyor
Tayland bankasının girişim kolu kurumsal kripto saklama sorumlusu Anchorage'a yatırım yapıyor

Tayland bankasının girişim kolu kurumsal kripto saklama sorumlusu Anchorage’a yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tayland’ın en eski bankasının girişim kolu olan SCB 10X, kurumsal kripto saklama sorumlusu ve dijital varlık platformu Anchorage için 80 milyon dolarlık C Serisi fon toplama turuna katılıyor.

Önemli yatırım

Geçen ay, Siam Commercial Bank’ın girişim kolu olan SCB 10X, küresel blok zinciri, merkezi olmayan finans ve dijital varlık girişimlerine yapılan yatırımlara adanmış 50 milyon dolarlık yeni fonunu duyurmuştu. Bankacılık kurumu, 1907’de kraliyet tüzüğü tarafından kurulan Tayland’ın en eski bankasıdır ve SCB 10X aracılığıyla blok zincirine yönelik son girişimleri halihazırda devam etmektedir.

5 Mart’ta yayınlanan bir rapora göre, SCB 10X, bu yılın başında Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk federal dijital varlık bankacılığı sözleşmesini alan bir kripto saklama ve dijital varlık platformu olan Anchorage tarafından toplanan son 80 milyon dolarlık C Serisi’ne katkıda bulunuyor.

Rakam Belli Değil

Seri C, a16z, Blockchain Capital, Lux Capital ve Indico Capital’den gelen yatırımlarla Singapur’un egemen varlık fonu GIC tarafından yönetildi. SCB 10X’in katılımıyla ilgili rapor, fonun katkıda bulunduğu miktarı ortaya koymuyor, ancak baş girişim ve yatırım sorumlusu Mukaya Panich, SCB 10X’in Anchorage seçiminin önemi hakkında bazı ipuçları verdi:

“Dijital varlıklara ve Güneydoğu Asya’daki diğer potansiyel kullanıcılara ulaşmak isteyen Siam Commercial Bank’ın müşteri tabanına Anchorage’ın birinci sınıf kripto para saklama çözümlerini getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Panich, geleneksel finans ile DeFi entegrasyonunun geleceği hakkında blockchain endüstrisi üyeleriyle aktif olarak tartışmalara katıldı. SCB 10X, özel fonunun oluşturulmasından önce, Amerikan kripto para kredi sağlayacısı BlockFi’ye zaten yatırım yapmış ve geçen yılın Kasım ayında Alpha Finance Lab ile işbirliği yapmıştı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin