swipe sxp analizi
swipe sxp analizi

Swipe (SXP) Analizi: SXP’de uzun vadeli eğilim ne yönde?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Swipe (SXP) fiyatı, Eylül 2020’den beri geniş bir aralıkta işlem görüyor. Swipe ayrıca kısa vadeli bir direnç alanı ve kanalı içinde işlem görüyor. Bu seviyelerden dönüp dönmeyeceği veya kırılmasının kısa vadeli eğilimin yönünü belirlemesi muhtemel.

Swipe uzun vadeli aralığı

Ağustos 2020’de SXP, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,99 $ ‘a ulaştı ancak bu seviyeye tutunamadı. Çok uzun bir üst fitil oluşturdu. SXP o zamandan beri düşüyor ve Aralık 2020’de 0,55 $ ‘lık düşük bir değerle dip gördü. Ancak, SXP o zamandan beri yükseliyor.

21 Şubat’ta SXP önemli ölçüde yükselmeyi başardı ve 3,90 dolarlık direnç alanına ulaştı. Yine de, çok sayıda uzun üst fitil nedeniyle direnç tam olarak kırılamadı.

Ardından gelen düşüş SXP’yi 1,80 dolarlık destek alanına taşıdı.

Şu anda, SXP bu iki seviye arasında işlem görüyor.

Teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. Stokastik osilatörde yükseliş eğilimi görüldü ve MACD pozitif bölgeye geçti.

SXP Trading Range

SXP’de yükseliş devam eder mi, yoksa bir düzeltme kapıda mı?

Cryptocurrency tüccarı @Thebull_Crypto, SXP bu yatay seviyenin üzerine çıktığında, 5 $ ‘a çıkmasının beklendiğini belirtti.

SXP Movement

Söz konusu yatay seviye 3.05 $ ‘da bulunuyor. Bu fiyat, en son düşüşteki 0.618 Fib geri çekilme seviyesine denk geliyor.

Haftalık zaman dilimine benzer şekilde, teknik göstergeler yükseliş gösteriyor. Bu, MACD’deki yükselişin tersine dönmesiyle kanıtlanıyor.

Bununla birlikte, SXP bu alanın üzerinde kapanmayı başarana kadar, düzeltmenin bittiği kesin olarak söylenemez.

BTC Retracement

Altı saatlik grafik bunu destekliyor. SXP’nin paralel bir kanalda işlem gördüğünü gösteriyor. Paralel çizgiler içindeki hareket genellikle düzelticidir.

Kanalın direnci yatay direnç alanına denk geldiğinden, yükseliş eğiliminin doğrulanması için bir kırılma gerekiyor.

SXP Channel

SXP Dalga Sayısı

Dalga sayısı, SXP’nin ya beşinci dalgaya yeni başladığını ya da bir yükseliş dürtüsünün (beyaz) dördüncü dalgasında olduğunu gösterir. Henüz dördüncü dalganın tamamlanıp tamamlanmadığı veya bir üçgene mi yoksa karmaşık bir düzeltmeye mi dönüşeceği henüz belli değil.

Bununla birlikte, fiyatın sonunda 5. dalgayı tamamlaması bekleniyor ve bu da muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak. Hareketin tepesi için en olası hedef 4,94 – 5,05 dolar arasında bulundu.

SXP Wave count

Sonuç

Kısa vadeli Swipe trendi reddedilene veya 3.05 $ ‘ın üzerine çıkana kadar belirsizliğini koruyor.

Bununla birlikte, uzun vadeli eğilim yükseliş olarak kabul edilir ve nihayetinde yeni bir tüm zamanların en yüksek fiyatı beklenti dahilinde.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin