Binance CEO’su ETH 2.0’ı desteklemek için Ethereum mu satın aldı? 
Binance CEO’su ETH 2.0’ı desteklemek için Ethereum mu satın aldı? 

SUSHI tokeni listeleyen Binance’in CEO’su eleştirilere yanıt verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao, SUSHI tokeni listelemelerine dair kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtladı. CZ, projenin lider geliştiricisi tüm tokenlerini piyasaya sürerken SUSHI’yi listelemenin yararlarını açıkladı.

SUSHI tokenin geliştiricisi tüm tokenlerini sattı

Geçmiş günlerde yaşanan olaylar, bu yıl başka hiçbir projenin yapmadığı şekilde DeFi alanını sarstı. Projenin baş geliştiricisi, elindeki tüm tokenleri sattı ve fiyatın %50 düşmesine sebep oldu. 

Şef Nomi isimli kurucu, sonrasında protokol üzerindeki kontrolü FTX’in CEO’suna devretti ve fiyat neredeyse %200 arttı. Bu tür salınımların muhtemelen sadece kripto alanında mümkün olacağına şüphe yok.

CZ: “En güvenli borsa Binance’tir.”

Ancak topluluk, genel tasarımındaki bariz kusurlara rağmen Binance’i SUSHI’yi listelediği için büyük ölçüde eleştirdi. CZ ise bu eleştirileri şöyle yanıtladı:

Binance, kayıtlı kullanıcılar ve hacimler söz konusu olduğunda dünyanın en önde gelen borsasıdır. Aynı zamanda en güvenli olanı olarak kabul edilir. Ekip, birçok durumda, çok dikkatli bir listeleme sürecine sahip olduklarını ve sözde yeni tokenların borsanın kullanıcı tabanına erişmesini zorlaştırdığını özetledi.

Ancak geçen hafta Binance, Sushiswap platformunun yönetişim tokeni olan SUSHI’yi listeledi. SUSHI, ek bir ödül mekanizmasına sahip bir Uniswap çatalı olarak tasarlanmış bir protokol.

Şef Nomi fiyatı yarı yarıya düşürdü

Bununla birlikte geliştiricinin milyonlarca SUSHI tokenine erişimi olan tek yetkili olduğu ortaya çıktı. Şef Nomi tüm tokenlerini sattı, milyonlarca ETH’yi nakde çevirdi ve SUSHI’nin fiyatını%50’den fazla düşürdü.

Bu, birçok insanın, bariz kusurlarına rağmen Binance’i listelediği için suçlamasına neden oldu.

Konuyla ilgili konuşan borsa CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Alanın liderlerinden biri olarak yeniliği destekliyoruz. Yenilikle birlikte yüksek risk ve yüksek ödül şansı gelir. Bazı projeler aya ulaşırken bazıları yetersiz kalıyor. Riskinizi daima buna göre yönetin.

Ayrıca tarihsel olarak insanlara verdiği tavsiyelerden de bahsetti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1302473238996369409

Bu arada popüler bir analist, dört kripto para biriminin dipten alım fırsatı sunduğunu iddia etti. Detayları buradaki yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. Bunların alayının çiftlikbank dombili mehmetten farkı yok. Hepsi üçkağıtçı sahtekar. Paramı üç yıldır kurtaramadım. Kurtarılacak gibi de görünmüyor. Allah hepsinin belasını versin. Ne salakmışım ki bu sisteme paramı koydum.

    Reply
  2. Haber hatalı keşke biraz arastirsaniz. Coin %50 düşmedi coin 1 hafta önce binanceye 14 dolardan girdi 1 hafta içinde 1 dolara kadar indi ve 1 dolardan tekrar 3 dolara çıktı. Habere bakan haberi okuyunca con önce %50 düştü sonra %200 çıktı sanacak az işinize saygınız olsun.

    Reply
Bizi Takip Edin