Şu an altcoin almak mantıklı mı?

Şu an altcoin almak mantıklı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her düşüş sonrasında yatırımcılar varlık alma eğilimine gidiyor. Ancak doğru zaman ve doğru tercihler yapmak son derece önemli. Burada bazı adımları takip etmek gerekir. Bu yazıda anlık olarak alabileceğiniz alternatifli 4 altcoin paylaşacağız.

Kripto piyasası, bu haftayı yine dengeli şekilde götürdü. Altcoin’ler biraz daha hareketli olsa da Bitcoin ve Ethereum gibi demirbaş varlıklar neredeyse yerinde saydı. İlk 10 içinde de hareketlerin kısıtlı kalması fiyatların ilerlemesine engel oldu. Buna karşın, ilk 100 ve ilk 500 içinde ciddi bir ralliye tanıklık ettik. 

Birçok altcoin yüzde 100’ün üzerinde haftalık bir ilerleme kaydetti. Yatırımcılar ise bu varlıklardan yaptıkları satışla büyük kar elde etti. Şimdi hem majör hem de ilk 100 içinde yer alan altcoin’lere ekleme vakti gelmiş olabilir. İşte 4 farklı altcoin…

Hangi altcoin’ler alınabilir?

Altcoin, 2022 yılında geçtiğimiz dönemlere göre fazlasıyla çeşitli. Bu yüzden seçim yapmak zor. Ancak aralarından bizim seçtiğimiz varlıklara göz atabilirsiniz.

Kripto alanı son birkaç gün içinde yoğun satış baskısına tanık oldu. Bu nedenle, ani satışlar önemli desteklere düşürdü.

Solana (SOL)

Altcoin fiyatı, azalan üçgen deseninin 29.5-30.1 $ boyun çizgisi desteğinden düşüşe geçti. Bu düşüş formasyonunun tamamlanması, satış baskısını hızlandırdı ve art arda dört gün boyunca düştü.

Arıza sonrası düşüş, %7.3’lük bir kayıp kaydetti. Şu anki 27.3 $ seviyesine düşürdü. Bununla birlikte, sürekli satışla, SOL fiyatı 2022’nin düşük desteği olan 26$’ı yeniden test edecek gibi duruyor. Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar piyasaya girmeden önce yukarıda belirtilen destekteki fiyat davranışını izlemeli.

Axie Infinty (AXS)

Devam eden düşüş, artan hacim hareketiyle destekleniyor. Bu da satıcıların daha düşük seviyelere ulaşma konusundaki güvenini gösteriyor. Şu an için, AXS fiyatı % 5,22’lik bir gün içi kayıpla 9$ seviyelerinden işlem görmesine neden oluyor. Her halükarda, fiyat trend çizgisinin altında kalana kadar, AXS aşağı yönlü spiralini sürdürecek.

Uniswap (UNI)

Kripto para gün içi kayıplarının yarısını geri aldı. Şimdi ise 6 dolardan işlem görüyor. UNI sahipleri için 6 ila 5,75 dolar, yukarı yönlü baş ve omuz modelini korumak için önemli bir destek bölgesi.

Fiyat altcoin için bu seviyelerin üzerinde devam ederse, yenilenen yükseliş momentumu, alıcıların altcoini %15 daha yükseğe götürmesine imkan tanıyacaktır.

Polygon (MATIC)

Son inceleyeceğimiz altcoin ise Polygon. 17 Ekim’de MATIC fiyatı, iki aylık direnç trend çizgisinden büyük bir çıkış yaptı. Bununla birlikte, kripto pazarındaki son satışlar, altcoin’i, ihlal edilen trend çizgisinin üzerinde fiyat sürdürülebilirliğini kontrol edecek bir yeniden test aşaması için tetikledi.

Günlük mumun uzun kuyruklu reddi, alıcıların trend çizgisini elde etmek için zorlandıklarını gösteriyor. Trend çizgisinin üzerinde kapanan bir günlük mum, toparlanmadan önce fiyatın devam etmesi için ek onay sunacaktır.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin