Bu major altcoin birikim patlaması yaşıyor: Balinalar varlığa daha fazla hücum ediyor!

Kripto balinaları, güçlü şekilde iki altcoin’i biriktiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın farklı bir duyarlılıkta olduğu durumlarda kripto balinaları, devreye giriyor. Balinalar, özellikle de radarına majör altcoin’leri alıyor. Son birikim ise Ethereum’u geride bıraktı.

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), son zamanlarda 19.000 dolara yaklaşan bir satış baskısı gördü. Öte yandan, birkaç altcoin, güçlü balina birikimi ve adres etkinliği ile iyi bir ivme gösteriyor.

Oracle hizmet sağlayıcısı Chainlink, 2022 ayı piyasası boyunca biriktirilen büyük varlıklardan biri oldu. LINK fiyatı, büyük bir birikim bölgesi olarak görülen 6-8 dolar arasındaki fiyat aralığında dalgalanıyor. Zincir içi veri sağlayıcı Santiment’e göre,

“Chainlink, kripto balinaları tarafından (10 bin ila 1 milyon $LINK tutan ) 2022 ayı piyasası boyunca biriktirildi. 3 Mart’tan bu yana, bu adresler toplu olarak cüzdanlarına 47.31M LINK ekledi. Bu, 312,7 milyon dolar daha fazla yatırım anlamına geliyor.”

Kripto balinaları LINK ve LTC biriktiriyor

Chainlink’in sosyal hakimiyeti son zamanlarda yükseldi. Geçen hafta yüksek balina aktivitesi gören bir diğer altcoin ise Litecoin. Santiment raporunda şunlar kaydedildi:

“Litecoin, 2022’de sessizce radarın altındaydı. Ancak bu hafta adres etkinliği ve balina işlemleri patladı. Özellikle ağdaki 1 milyon doların üzerinde değerli işlemlerde, bu ani artışların zamanlaması tam da LTC’nin BTC’ye karşı yükselmeye başlamasıyla gerçekleşti.”

Bir Düşüşte ETH adres etkinliği

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), Merge olayından sonra güçlü bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı. Bu da kripto balinaları tarafından en az birikim yaptığı varlık olmasına neden oldu. 

Santiment’ten gelen verilerle, Ethereum’un adres etkinliğinin Haziran 2022’den bu yana en düşük seviyeye düştüğü görüldü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin