Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler
Stellar Lumens (XLM) ve STEEM fiyat analizi: Beklenen yön ve izlenecek seviyeler

Stellar fiyat analizi: XLM için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stellar, Bitcoin fiyatındaki hafif sıçramalara rağmen düşüyor. Altcoin piyasası, devam eden düzeltmelerle düşüş eğilimine girme eğilimi kaydetti. Bu haberin yazıldığı sıradaXLM, anında destek ve direnç arasında gidip gelirken 0,3262 dolardan işlem görüyor.

Stellar 1 saatlik fiyat grafiği

Yukarıdaki Stellar grafiği, fiyatın düştüğünü ve çeşitli destek seviyelerini aştığını gösterdi. Yazma sırasında XLM’nin fiyatı 0,3294 ile 0,3191 dolar arasında sınırlandırılmıştı. Varlık azalan bir kanala düştü ve destek hattına dokunduktan sonra daha yükseğe sıçradı. Ancak direnci geçemedi ve yana doğru hareket etmeye devam etti.

Kripto paranın bu yana doğru hareketi, daha fazla satış baskısı getirebilir.

Fiyat zaten yatay hareket ediyordu, ancak çok sayıda trader zarardaydı. Dijital varlık anlık desteğinin üzerinde işlem görse de, aşırı düşüş olduğu için fiyat daha da gerileyebilir. Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesine yakın bir yerde tehlikeli bir şekilde düştü ancak sadece fiyat trendindeki bir değişiklik piyasanın yönünü değiştirebilir.

MACD göstergesi de piyasadaki düşüş eğilimini gösteriyor. MACD çizgisi sinyal hattını aşarken  50 hareketli ortalama, mum çubuklarının üzerinde kaldığı için fiyatın daha da düşebileceğini gösteriyor.

Sonuç

XLM’nin kaderi fiyat düşüş eğilimi gösteren kanalın dışına çıkarsa değişebilir. Eğilim devam ederse, dijital varlık 0,3191 dolardaki destekten aşağı çekilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin