Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor
Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

Stellar ağında önemli sorun, geliştiriciler sorunun araştırıldığını söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar ağı, halka açık verilere göre işlemleri saatlerce işlemedi.

Birden fazla blok araştırmacısı, en son işlemin yaklaşık beş saat önce gerçekleştiğini gösteriyor. Stellar’ın web sitesindeki bir durum raporuna göre, “[c] bazı doğrulayıcılar ağdan çıktı.” Saat 11: 45’te, durum sayfası, geliştiricilerin “olası bir düzeltmeyi araştırmaya ve test etmeye devam ettiklerini, ancak şu anda bir düzeltme için bir ETA sağlayamıyoruz” dedi.

Kurum, saat 13:26 UTC’deki en son mesajında, “[Stellar Development Foundation] mühendisleri bu olayı araştırmaya devam ediyor. Şu anda bir düzeltme için ETA sağlayamıyoruz,” dedi.

Kripto borsası Bitstamp Salı günü erken saatlerde yaptığı açıklamada, Stellar’ın yerel tokeni olan XLM’nin para yatırma ve çekme işlemlerini sorunlar ışığında geçici olarak durdurduğunu söyledi.

@StellarOrg ağındaki sorunlar nedeniyle XLM para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak durdurduk. Durumu izliyoruz ve sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz, “dedi.

Stellar ağında yaşanan sorun ile ilgili yeni bilgiler geldikçe haberi güncelleştirmeye devam edeceğiz…

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin