featured

Son gelişmelerle birlikte Hedera fiyatı 1 doları hedefleyebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 senesinin sonlarında dikkat çeken altcoin’lerden biri de Hedera olmuştu. Ekibin son yaptığı geliştirmeler ve NFT konusundaki hazırlıkları gelişmelerin ipucu oldu. Hatta durağan geçen NFT sektörü için bir başlangıç yapabilir.

Hedera (HBAR) önemli kazançlar elde ediyor. Ağın performansı, onu kripto piyasasının geri kalanından ayırmayı başardı ve hem balinaların hem de bireysel yatırımcıların dikkatini çekti.

Hedera, NFT gelişimini zorluyor

16 Şubat Perşembe günü, Hedera’nın geliştirme kanadı HBAR Foundation, önemli bir duyuru paylaştı. Ekip, Hedera Token Service’i (HTS) kullanan ve ağın NFT gelişimini daha da artırmak için eksiksiz bir NFT araçları paketi sağlayan Kabila Uygulamasının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. 

HBAR içerik oluşturucularına eşler arası ticaret ile HBAR ve HTS belirteçleri için güvenli, gözetimsiz bir cüzdan, uçtan uca bir NFT araç seti içeren kapsamlı ve sorunsuz bir deneyim sunuyor.

Daha spesifik olarak NFT’ler giderek daha popüler hale geliyor. Sonuç olarak, giriş gereksinimlerinin düşürülmesi gerekir. Bu nedenle HBAR Vakfı, içerik oluşturucuların teknolojiden yararlanabilmeleri ve yalnızca temel teknolojiye ilişkin temel bir anlayışla koleksiyonlar başlatabilmeleri gerektiğini savunuyor.

Hedera, NFT pazarına can suyu olabilir

Ekibin Hedera ağının üzerine inşa etme kararı, ağın teknolojisi, yönetişimi ve topluluğu dahil olmak üzere çeşitli faktörler tarafından haklı çıkarıldı. Karma grafik, işlem ücretlerini düşük ve sabit tutarken ve geride sıfır karbon ayak izi bırakıyor.

DAG tabanlı platformun yönetim kurulunun 7 Şubat’ta teknoloji devi Dell’i 28. yeni üyesi olarak kabul ettiğini de belirtmekte fayda var. Yönetim kurulunun yönetim kurulunda halihazırda Boeing, IBM, Google, LG ve Ubisoft gibi çok sayıda prestijli şirketin temsilcileri bulunuyor.

Son gelişmeler, birçok kişinin Hedera’nın HBAR token’inin 1 $’a önemli bir fiyat artışı izlemesiyle yılın en iyi performans gösteren projeleri arasında olabileceğine inanmasına neden oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin