featured

Kripto piyasası gözünü yükseklere dikti: Fiyatlanmalar artıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 16 Şubat Perşembe günü sabah saatlerinde Asya pazarına hızlı başladı. Sabah yaşanan hareketlilik öğlen saatlerinde de devam etti. Kripto piyasası işlem saatlerinde en büyük kazançları ve piyasa değerine göre ilk 10 sabit olmayan kripto para biriminin geri kalanındaki artışları yaşattı. 

Asya borsalarının çoğu, yatırımcıların Çin konut fiyatlarının art arda dokuzuncu aydır düştüğünü gösteren verileri değerlendirmesiyle düştü. Dijital paralar, borsa yerine hareketli olmayı tercih etti.

Bitcoin, çift haneli kazanç gördü

Kripto piyasasında herkes düşüş beklerken tam tersi bir hareket yaşandı. BTC/USD paritesi yüzde 10’dan fazla kazanç sağlayarak 25.000 dolara yaklaştı. Geçtiğimiz birkaç gün, SEC ve diğer ABD gözlemcileri tarafından devam eden düzenleyici incelemeleri stres yaşamıştı. Buna ABD TÜFE rakamları da eklenince düşüş yönünde hareket beklendi.

Kripto piyasası buna rağmen beklentilerin dışına çıktı. Lider kripto para birimi, aylar içindeki en büyük yeşil mumlarından birini başlattı. 21.500 $’dan 24.900 $’a yükseldi. 15 Ağustos’tan bu yana en yüksek fiyat etiketini kaydetti. Yeni hedef ise 30 bin dolar olarak Mike novogratz tarafından açıklandı.

Altcoin’lerde de hareketlilik sürüyor

BTC ile güçlü oynaklık olduğunda tipik olarak olduğu gibi, alternatif paralar da benzer bir şekilde aynı şeyi yapıyor. Ethereum, günlük %9’luk bir artışın ardından 1.700 dolara yakın işlem görüyor.

İlk 10 kripto para biriminin geri kalanı da gün içinde yükseldi ve günün ikinci en büyük kazananı Solana’nın SOL token’ı %10,04 artarak 24 dolara yaklaştı.

Bir diğer öne çıkan meme coin’ler oldu. Özellikle de Elon Musk’ın Floki mesajı kripto para birimini öne çıkardı.Köpek temalı meme coin %81,67 artışla 0,00005387 doları gördü. 

OKB, son 24 saatte %15’in üzerinde yükseldi ve 50 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. NEAR, APT, FTM ve diğer daha düşük sermayeli alt şirketlerden daha fazla çift haneli fiyat artışı geliyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin