Son gelişmelerin ardından kripto piyasası nasıl hareket edecek?
Son gelişmelerin ardından kripto piyasası nasıl hareket edecek?

Son gelişmelerin ardından kripto piyasası nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, Bitcoin ve Ethereum’un %29 ve %72 yükselmesiyle Temmuz ortasından bu yana kısa çaplı bir ralliye tanık olduç Yukarı yönlü momentum bir süre daha devam edecek gibi görünüyor, ancak bir ayı piyasası rallisi olduğu için muhtemelen kısa ömürlü olacak.

Ayrıca, en iyi borsa adresleri tarafından tutulan kripto para birimleri yükseliyor ve piyasa, yaklaşan fiyat momentumunu belirleyecek bir dönüm noktasına ulaşıyor.

Kripto piyasası kısa vadeli bir ralliye tanık olabilir

Kripto piyasası, Fed’in faiz artırımını ve durgunluğunu çevreleyen FUD’ye rağmen yukarı yönlü bir ralli yaşıyor. ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’nin Tayvan ziyareti bazı korkulara yol açtı, ancak artık bitti. Kripto piyasası bugün piyasa çapında bir ralliye tanık oluyor.

Kripto analisti CryptoBirb’e göre, kripto piyasası rallisi kısa sürecek. Şu an itibariyle kripto para birimlerinin sadece %7’si 200 günlük hareketli ortalamanın üzerindeyken, %80’i 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde seyrediyor.

Piyasanın bir süre toparlanacağına inanıyor, ancak bunu muhtemelen bir düzeltme izleyecek. Şu anda, kripto fiyatları çoğu kripto para birimi için yükseliyor, Bitcoin ve Ethereum fiyatları sırasıyla %3 ve %6 artarak 23.559 dolar ve 1.676 dolara yükseldi.

Analiz firması Santiment’e göre, Ethereum Top Exchange ve Non-Exchange Holdings verileri, yatırımcılar varlıklarını boşaltırken, en iyi borsalar tarafından tutulan Ethereum arzının arttığını gösteriyor.

Şu anda, ilk 10 borsa adresi Mayıs 2021’den bu yana ilk kez 7 milyondan fazla Ethereum’a sahip. En iyi ETH borsa varlıklarındaki düşüş, Ethereum fiyatı için bir yükselişe işaret ediyor.

 Top Ethereum Exchange Addresses Holdings

“Ethereum, en iyi borsa adresleri tarafından tutulan arzının arttığını gördü, bu da yatırımcıların 2022 sırasında varlıklarını büyük borsalara bırakması açısından mantıklı. Yükseliş sinyali olarak en iyi ETH değişim adresi varlıklarındaki düşüşü izleyin.”

Bitcoin (BTC), son 4 yılda iki tür ralliye tanık oldu: Türev Araçlar ve Spot Liderlik. 2019 ve 2020 başlarındaki türev araçların öncülüğünde gerçekleşen ralli sırasında hacim, spot borsalardan ziyade türev borsalarda yoğunlaştı. Spot önemli bir rol oynamadı ve ralli kısa sürerek daha küçük fiyat artışları gerçekleşti.

2020 ve 2021 ortalarında spot liderliğindeki bir ralli sırasında, ralli daha uzun ve yatırımcıların aktif spot alımları nedeniyle fiyat önemli ölçüde arttı. Bu nedenle yatırımcılar, gelecekteki en iyi yatırım fırsatlarını belirlemek için “spot giriş endeksi”ni araştırabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin