Bitcoin'de son durum: Dev firma net fiyat hedefi verdi!
Bitcoin'de son durum: Dev firma net fiyat hedefi verdi!

Bitcoin’de son durum: Dev firma net fiyat hedefi verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 22.000 dolar ve 23.000 dolar seviyelerini geçtikten sonra yükseliş momentumunu yavaşlatıyor. Kripto para birimi geçen haftadan elde ettiği kazanımların bir kısmını hâlâ elinde tutuyor ancak daha düşük seviyelerin yeniden test edilmesi için hazır olabilir. Yazım sırasında, BTC’nin fiyatı son 24 saatte %2 kayıp ve geçen hafta %8 kârla 22.900 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin BTC BTCUSDT

Bu Bitcoin ayı piyasası 2020 gibi olmayabilir

Kripto piyasası katılımcıları, 2020’de görülene benzer hızlı ve kalıcı bir yükselişin peşinde görünüyor. O sırada, BTC’nin fiyatı 3.000 dolara kadar düştü ve ardından mevcut tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmeye başladı.

Bununla birlikte ticaret firması QCP Capital, Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinin fiyatının, kaybedilen bölgeyi geri almadan önce daha fazla yatay hareket ve aşağı yönlü baskı görebileceğine inanıyor. Bu fiyat hareketi daha çok 2018 ayı piyasası gibi olabilir.

Firma, BTC’nin fiyatının 2022’nin 3. çeyreğinde daha yüksek seviyeleri geri kazanmaya çalışacağını öngörüyor. Bitcoin, madencilik sektöründen ve kripto şirketlerinden kaynaklanan artan satış baskısı ile sınırlanan kritik direnç alanlarının üzerine çıkma potansiyeline sahiptir.

BTC’nin fiyat hareketi, yukarı yönde 28.700 dolarda kritik direnç ve aşağı yönde 10.000 dolarda kritik destek arasında “dalgalı hareketler” ile belirsiz zeminlerde seyredebilir.

Bitcoin BTC BTCUSDT Chart 1

Piyasa uzun vadeli yükseliş sinyali veriyor

2017’de Bitcoin’in fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaştığında, kripto piyasası büyük bir ralli izledi. 2018 yılına gelindiğinde sektör, büyük kripto para birimlerinin fiyatının değerinin %80’den fazlasını kaybettiği ve onunla ticaret likiditesini düşürdüğü bir ayı piyasasına girdi.

QCP Capital, sektörün yeni bir olgunluk ve dayanıklılık çağına girdiğine inanıyor. Mevcut aşağı yönlü satış baskısı, büyük kripto para birimlerinde daha az oynaklığın olduğu sağlam bir ortamda yüksek likidite gördü.

Ayrıca, aşağı yönlü fiyat hareketine rağmen Bitcoin ve Ethereum’a kurumsal ilgi devam ediyor. Aslında, QCP bu kuruluşlardan “hem alım satım hem de yatırımlarda” bir artış kaydetti.

Uzun vadede, yüksek enflasyon ve şahin bir Federal Rezerv karşısında bu direnç, büyük bir ralliye dönüşecek. Ticaret firması, merkezi olmayan finans sektörü için kripto ekosisteminin potansiyel büyümesini Nasdaq 100 ile karşılaştırdı.

Aşağıda görüldüğü gibi, kripto sektörü Endeksin ilk yıllarını takip ediyor ve nihayet küresel olarak benimsenmeden önce önümüzdeki yıllarda daha düşük bir eğilim gösterebilir.

Crypto Bitcoin BTC BTCUSDT Chart 2

Önümüzdeki on yıl içinde şunu öneriyor:

“Geleceğimiz kripto ağırlıklı olacak. Aynı şekilde, bugün dünyadaki her şirket bir dereceye kadar bir internet şirketidir. Bundan 5-10 yıl sonra her şirketin bir şekilde bir kripto şirketi olacağına inanıyoruz.”

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin