24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı
24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı

Solana’ya  OKEx ve MXC borsalarından 40 milyon dolar – Proje büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz ay Solana ‘da 50’den fazla pazara hazır proje başlatıldı. Yeni sermaye akışı, kilit projelerin büyümesini ve gelişmesini hızlandırmaya yardımcı olacak.

Solana yüksek performanslı blok zincirinin arkasındaki hibe programı olan Solana Vakfı, ekosistemin genişlemesini desteklemek için tasarlanmış iki stratejik yatırım fonu başlatmak için kripto para borsaları OKEx ve MXC ile ortaklıklar imzaladı.

Toplu olarak 40 milyon dolar değerinde olan iki fon, Solana’nın daha fazla merkezsiz uygulama ve protokolünü pazara sunmasına yardımcı olacak.

Solana Vakfı başkanı Anatoly Yakovenko, blockchain platformunun hem proje hacmi hem de aktif geliştiriciler açısından “son birkaç ayda öenmli bir büyüme kaydedildiğini” söyledi. Solana ekibinin “bir sonraki etkili dApp’ler dalgasını desteklemek” için yeni fon sağlayıcılarıyla birlikte çalışacağını söyledi.

OKEx’in katkısı, Şubat 2021’de 100 milyon dolarlık başlangıç ​​sermayesiyle kurulan Block Dream Fund aracılığıyla geliyor. Block Dream Fund, Cook Protokolü ve Plazma Ağı dahil olmak üzere çok sayıda projeye zaten yatırım yaptı.

OKEx’ten sağlanan finansman, Solana’nın uluslararası pazarlama ve onay çabalarına gidecek. Block Dream Fund’ın kurucusu Dora, yatırım firmasının “Solana üzerinde inşa eden şirketlere sürekli destek sağlamayı dört gözle beklediğini” söyledi.

Asya’da bir spot ticaret kripto para platformu olan MXC Exchange’de bir yönetici, Solana ortaklığının “vizyonumuz ve pazar konumumuzla doğal olarak bağlandığını” açıkladı.

Solana, geçtiğimiz ay platformunda DeFi uygulamaları ve NFT pazarları da dahil olmak üzere 50’den fazla pazara hazır projenin başlatıldığını söyledi. Solana, önde gelen DeFi oluşturucu protokolü olan Ethereum ile rekabet ederken ağına daha fazla DeFi aktörü çekmek istiyor. Bu hedefin peşinde olan proje, kısa süre önce DeFi hackathonunun bir parçası olarak 200.000 $ ‘lık tohum finansmanı duyurdu.

En son endüstri verilerine göre, Perşembe günü itibariyle 61 milyar dolardan fazla fon,  DeFi projelerine kilitlendi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin