Ethereum iyi performans verirken daha iyisini bu majör altocin gösteriyor...

Solana, Koreli girişimciler için fon sağlayacak! SOL fiyatı son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta majör altcoin yeniden ağ durdurma vakası yaşamıştı. Token, dokuzuncu kez ağ durdurma mecburiyetinde kaldı. Daha da öncesine gittiğimizde ağ üzerinde yaşanan problemlerden dolayı Binance, Solana ağını askıya almıştı. Bu askıya alma olayı tıkanık olmasından kaynaklanıyordu. Diğer yandan önemli bir adım atan SOL ekibi, Koreli girişimciler için önemli bir haber duyurdu.

Blockchain operatörü Solana bu sabah Koreli web3 girişimleri için 100 milyon dolarlık yeni bir fon duyurdu.

Solana’da girişimcilere fon

Solana Ventures ve ağın büyümesini destekleyen İsviçre merkezli kuruluş olan Solana Vakfı, ortaklaşa fonları açıkladı. Fonlar, bir dizi Kore kripto girişiminde yatırımlar ve hibeler için kullanılacaklar. Ancak oyun, takas edilemez tokenler (NFT’ler) ve DeFi’ye odaklanacaklar.

Solana Vakfı oyun genel müdürü Johnny B. Lee yaptığı açıklamada, 

“Bir süredir Koreli geliştiricilerle çalışıyoruz ve ekosisteme aktif olarak yatırım yapıyoruz, bu da Kore pazarını daha derinden anlamamıza yardımcı oldu. Kore, web3 oyun tasarımı ve geliştirmesinin ön saflarında yer alıyor ve biz de Kore’deki daha fazla inşaatçının fikirlerini gerçeğe dönüştürmesine yardımcı olmaya odaklandık.”

Fon, Solana Ventures tarafından ayrı bir coğrafi odakla başlatılan ilk fon olarak kayıtlara geçti. Vakıf, Asya ülkesindeki Terra olaylarından sonra bile Kore’deki girişimcilere güvendiğini gösteriyor.

SOL fiyatı son durum

Yazının başında da belirttiğimiz gibi ağ tarafında yaşanılan sıkıntı SOL’un fiyatına olumsuz yansıdı. İki gün önce 36 doların altına kadar sarkarak son 3 ayın en dip noktasını gördü. Bitcoin’in toparlanmasına ayak uydursa da şu an piyasasının gerisinde kalıyor.

Son 24 saat içinde neredeyse yüzde 1’lik bir düşüşle işlem görüyor. SOL/USDT fiyatı ise 39 doların altında. 

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin