Luna Airdrop ve Coinbase söylentileriyle yükseldi!

Terra, Luna 2 için acil durum fonları açıkladı: Peki şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna olayının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen halen konuşacağız gibi. Ekip hatalarını düzeltmek için yeni bir modellemeye gitti. Ancak sorun bir türlü bitmedi. Airdrop ile dağıtılan Luna 2, yeterince adil dağıtılmadı.

Luna 2 ile ilgili ekip, Airdrop hakkında önceden detaylı bir dağıtım rehberi hazırlamıştı. Ancak buna göre pek çok yatırımcı yeteri kadar token sahibi olamadı.

Terra ekibi şimdi ise yeni bir acil canlandırma planı açıklıyor. Peki bu canlandırma diğerlerinden farklı mı?  Yoksa oyun kaldığı yerden devam mı ediyor?

Pazartesi günü Terra topluluğu, yeniden başlatılan blok zincirinin LUNA belirteçlerini geniş geliştirici havuzuna nasıl dağıtması gerektiğine dair yeni bir teklif yayınladı.

Luna 2 hakkında yeni acil durum fonları

Terra, “% 0,5 acil durum LUNA tahsisi için önerilen dağıtım yöntemi” olarak adlandırdı. Teklifin, Terra Ekosistem Canlandırma Planına ek olarak hareket etmesi amaçlanıyor.

Canlandırma planı, geliştiricileri Terra 2.0’da teşvik etmek için %10’luk bir LUNA kaynağı belirledi ve bunun %0.5’i, ağ lansmanından sonra proje taraflarının ürünler oluşturmasına yardımcı olmak için bir acil durum fonuydu.

Pazartesi günkü teklif, üç grubun Luna 2 acil durum tahsisinde 5 milyon için uygun olduğunu öne sürüyor. Canlandırma planı şunları içeriyor:

  • Ürün-pazar uyumu ve TVL (2,5 Milyon LUNA) sağlayan Terra Classic projeleri
  • Ürün-pazar uyumu sağlayan, ancak ölçülebilir TVL’si olmayan Terra Classic projeleri (1 Milyon LUNA)
  • Ürün pazarına uymayan lansman öncesi ve sonrası projeler (1,5 Milyon LUNA)

Terra Community %0,5 acil durum tahsisi teklifini açıkladı

Teklif; temsilciler, doğrulayıcılar, Terraform Labs ve acil durum fonu için bir dağıtım yöntemi arayan diğerleri dahil olmak üzere Terra topluluğu üyeleri adına yapılır. Terra, LUNA arzının %10’unu acil durum tahsisi için %0,5, Geliştirici uyum programı için %1,5 ve Geliştirici madencilik programı için %8 olarak dağıtmayı planlıyor.

Topluluk içindeki anketler, 50 projenin 6 ay boyunca sürmesi için gereken miktar olarak 100 bin ila 300 bin dolar değerinde LUNA olduğunu gösteriyor. Ayrıca, uygunluk ve tahsisler, Karma, Panterra0x, Cephii, Seb ve GJ gibi uzun süredir Terra topluluğu üyelerinden oluşan bir konsey tarafından belirleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin