Solana boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler
Solana boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler

Solana boğaları yükselişi sürdürüyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyat analizine göre 49 dolar civarında kritik direnci karşıladığı için yukarı yönlü momentumun bozulmadığını gösteriyor. Alıcılar, şimdiye kadar %19 kazanarak haftanın başından bu yana sürekli olarak alım yapmaya devam ediyor. Sürekli bir satın alma baskısı, fiyatı Mayıs ayında en son görülen seviyeleri test etmeye zorlayabilir.

Solana’nın fiyatı art arda beşinci seansta yükseldi

Günlük grafikteki yükseliş oluşumu, kripto paranın daha fazla kazanç elde edilebileceğini gösteriyor. Ayrıca 45,0 doların altında bir günlük mum çubuğu, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir.

Günlük zaman diliminde Solana fiyatı yükseliş eğilimi gösteriyor. Fiyat yükselen bir kanalda işlem görüyor, ancak bu kanalın içinde farklı şeyler de oluyor.  Daha önce fiyat daha düşük zirvelerle daha yüksek dipler yapıyordu. Ancak, önceki seansta fiyat, “Hacim Daralması” Modeli ile birlikte “Simetrik üçgen” formasyonunun kırılmasına tanık oldu.

Bu model mevcut hacmin azaldığını ve kıtlaştığını vurgular. Yukarıda yer alan modele göre alıcılar için beklenen ilk hedefin 25 Mayıs’ın en yüksek seviyesi olan 50,50 dolar ve ardından 60 dolar seviyesi olması beklenebilir.

14 günlük RSI göstergesi 60’ın üzerinde işlem görüyor, bu da ortalama kazancın ortalama kayıptan daha önemli olduğunu gösteriyor, yükseliş trendinde olduğu sonucuna varılabilir.

Öte yandan, fiyat seansın dip seviyesinin altında kapanırsa, düzeltici bir geri çekilme beklenebilir. Daha sonra ayılar 42 dolar destek seviyesini test edebilir.

Ancak Solana grafiğine göre 46,80 dolar olan boyun çizgisinin yakınında çok fazla konsolidasyon yok. Fiyatın bu çizginin üzerinde devam edememe olasılığı biraz yüksek, bu da yanlış bir kırılmaya neden olabilir.  Yükseliş hedefine ulaşmak için fiyatın günlük 46.80 doların üzerinde bir kapanış yapması gerekiyor.

Daha sonra ise 45 dolar seviyesinin altında bir kırılma, yükseliş görünümünü geçersiz kılabilir. Ve fiyat 38,0 doların altına düşebilir. Yazım sırasında SOL %2’den fazla kazançla 46,60 dolarda işlem görüyor. Elde edilen verilere göre 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık %32 artışla 1.612.957,894 dolara yükseldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin