sirin labs
Sirin Labs'ın Blockchain telefonu ilginç bir pazarlama tekniği sunuluyor

Sirin Labs’ın Blockchain telefonu ilginç bir pazarlama tekniği ile sunuluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain telefonları içinde bulunduğumuz dönemde oldukça rağbet görmeye başladı. Bu mobil cihazlar, dağıtılmış uygulamalara ve çeşitli kripto paralara erişim imkânı sağlayacak. Sirin Labs, bu ürünlere odaklanan başlıca şirketlerden biri. Ne yazık ki, Sirin Labs’ın Blockchain telefonunu Finney’i satın alma, sanıldığı kadar kolay değil.

Sirin Labs pazarlama anlayışı büyümeyi engelliyor

Bir Blockchain telefonu geliştirmek ve bunu 1000 dolara fiyatlandırmak oldukça büyük bir iddia. Ancak, müşterinin cihazı geleneksel ödeme yöntemleriyle satın almasına izin vermemek ise tamamen farklı bir durum.

Bu cihazla ilgilenenlerin, ürünü satın almak için ilk olarak SRN tokeni almaları gerekiyor. Önümüzdeki aylarda ödeme seçenekleri değişebilir. Fakat şu an ön sipariş talebinde bulunmak için SRN tokeni edinmek tek seçenek gibi gözüküyor.

Diğer yandan Sirin Labs’ın Blockchain telefonu bazı ilginç özelliklere sahip. Kullanıcılar farklı kripto paraları destekleyen yerleşik donanım cüzdanından yararlanabilirler. Ayrıca, şirket, kullanıcıların kripto varlıklarını anında diğer varlıklara dönüştürmelerini sağlamayı da amaçlıyor. Bu son özellikler gelecekte daha sık kullanılacak.

Mevcut durumda, cihaz sadece yerel SRN tokeninin yanı sıra Bitcoin ve Ethereum’u da destekliyor. Ana kripto paranın ikisinden başlayarak gelecek vadeden bir yaklaşım sunuyorlar. Bu sınırlı sayıda ödeme kanalı, FINNEY Blockchain telefonunun önemli ölçüde adaptasyonunun geri alınmasını sağlayabilir.

SRN tokeninin elde edilmesi, çok sayıda kripto borsası aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Öyle olsa bile, kullanıcıların önce Bitcoin veya Ethereum elde etmeleri gerekiyor. İlerleyen dönemlerde ise ödeme kanalları kredi ve banka kartı şeklinde genişleyebilir. Bu ödene seçeneklerinin Ocak 2019’da kullanıma sunulması bekleniyor.

Amaç Blockchain telefonu mu satmak yoksa SRN tokeni mi kullandırmak?

Bitcoin veya Ethereum ödemelerini kabul etmemek ise garip bir hareket olarak karşılandı. Sirin Labs, bu amaç için özel olarak kendi tokenini çıkarmış olsa da, piyasadaki en yüksek değerli proje değil. 38 milyon doların altındaki mevcut piyasa değeri, SRN tokeninin şu anda çok talep gören bir ürün olmadığını gösteriyor.

Ayrıca şirketin kurucu ortağı Moshe Hogeg, tartışmanın merkezinde olan isim. Yatırımcı fonlarını kötüye kullandığı iddia edilen Hogeg, tüm bu iddiaları reddediyor. Sirin Labs’ın tokeninin başarılı bir ICO süreci geçirmesine rağmen, CEO’su şu anda çok fazla incelemeye tabi tutuluyor. Bu da onların Blockchain telefonunun lansmanına zarar verebilir. Öyle olsa bile, şirket Barselona’da özel bir etkinlikte test edilebilecek bir çalışma ürünü geliştirdi.

Asıl soru ise insanların bir Blockchain telefon isteyip istemedikleridir. İnsanlar soğuk depolama için herhangi bir mobil cihaz kullanabilir. Ayrıca, Finney’in yüzde 20’sinden daha azına mal olan donanım cüzdan çözümleri de bulunuyor. Bunlar, SRN’den çok daha yaygın olan farklı ödeme yöntemleri ile alınabilen donanımlar.

Bu pazarlama anlayışıyla şirketin nasıl bir başarı elde edeceğini görmek ilginç olacak. “Blockchain telefon” kavramı ilgi çekici. Ancak daha popüler olan yüksek kaliteli telefonlarla ile aynı fiyata sahip olması şu an için önünde bir engel teşkil ediyor gibi duruyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin