Artık Silikon Vadisi'nin kalbinde kripto paralarla ev satın alabilirsiniz
Artık Silikon Vadisi'nin kalbinde kripto paralarla ev satın alabilirsiniz

Silikon Vadisi’nin kalbinde kripto paralarla ev satın alın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık Silikon Vadisi’nin kalbinde kripto paralarla ev satın alabilirsiniz. Global gayrimenkul platformu Propy, kendi sitelerinde yer alan gayrimenkullerden biri için ödeme olarak Ripple, Bitcoin ve Ethereum kabul edeceklerini açıkladı. Bu, gayrimenkul için ödeme olarak kripto paraların kabul edilmesinin başlangıcını temsil ediyor.

Netflix, Google ve Apple’ın merkezlerine yakın bir evi kripto parayla alabilirsiniz

Söz konusu gayrimenkul, Silikon Vadisi’nin kalbinde yer alan, yaklaşık 27 dönümlük ya da 100 km kareye yakın bir arazi parçası. Tesis, Los Gatos Tepeleri’nin üstünde, Shannon yolu üzerinde yer alıyor. Teklif Propy’a özel ve 16 milyon dolara satılıyor.

Yatırımcılar, mülk üzerinde “Kuzey California’daki en bozulmamış toprakların” bazılarına bakan 10 kata kadar daire inşa edebilir. Mülkün toprağının bir bağ, zeytin tarlası veya at yetiştirmek için ideal olduğu söyleniyor. Netflix, Google ve Apple gibi önde gelen teknoloji şirketlerinin merkezlerine yakın. Tesis ayrıca Stanford Üniversitesi ve Amerika’nın en iyi özel lisesi Harker gibi önde gelen eğitim kurumlarının da yakınında yer alıyor.

Artık Silikon Vadisi’nin kalbinde kripto paralarla ev satın alabilirsiniz

Propy’in resmi internet sitesinde konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Bu, Silikon Vadisi’nde satılık en büyük arazi parçalarından biri. Konumu, görünümü ve topluluğu, köklerini ülkede yaşamak için en çok tercih edilen yerlerden birinde inşa etmek isteyen alıcılar için nadir bir fırsat haline getiriyor.

Şirket ayrıca Litecoin’i de gayrimenkul ödemelerinde kabul edilen kripto paraların listesine ekleyebileceklerini belirtiyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin