Sıcak Haber: Paxos CEO’su BUSD’yi savunabilir…

Sıcak Haber: Paxos CEO’su BUSD’yi savunabilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en büyük borsası olan Binance’ın başı şu aralar dertte. Amerikalı düzenleyicilerle sürekli muhatap olmak zorunda kalan Binance, bu sefer kendi yerel tokeni için zor durumda kalıyor. Geçen haftanın başında düzenleyiciler ve SEC’in Paxos’a karşı yaptırım uygulaması sürecin başlangıcı oldu.

BUSD ile ilgili SEC, üretilmesine karşı olduğunu bizzat vurguladı. Bu konu hakkında da üretici ve ihraççı konumunda olan Paxos’a direktifler verildi. Sonraki süreçte ise Binance CEO’su yaşanılan konuyla ilgili yakında takip ettiğini bildirdi.

Geçen hafta Amerika tarafından kripto piyasasına yine sıkı bir takip geldi. Fakat bu haberlerin peşinden Paxos CEO’su önemli bir açıklamada bulundu. Yaklaşık 1 saat içinde CEO, mahkemede BUSD’nin savunabileceğini belirtti.

Binance USD (BUSD) mahkemede savunulacak mı?

Stablecoin BUSD’nin savunması için Paxos CEO’su Charles Cascarilla, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile aktif bir şekilde ilgileniyor gibi görünüyor.

New York Mali Hizmetler Departmanı kısa süre önce Paxos’a BUSD ihraç etmeyi durdurma emri verdi. Şirket daha sonra SEC’in BUSD’nin Federal menkul kıymetler yasası kapsamında bir menkul kıymet olmadığı görüşlerine kategorik olarak katılmadığını söylemişti.

Reuters’un paylaştığı habere göre, Paxos CEO’su tarafından çalışanlara gönderilen yakın tarihli bir e-posta, şirketin SEC ile yapıcı görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Raporda Cascarilla’nın şu sözleri aktarıldı:

“SEC ile yapıcı görüşmeler yapıyoruz. Gerekirse Paxos, Binance USD’nin (BUSD) bir menkul kıymet olmadığı konusundaki tutumunu dava yoluyla savunacaktır.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin