Shibarium lansmanı SHIB yakım oranını nasıl etkiledi? İşte son gelişmeler
Shibarium lansmanı SHIB yakım oranını nasıl etkiledi? İşte son gelişmeler

Shibarium lansmanı SHIB yakım oranını nasıl etkiledi? İşte son gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibarium Genel Beta lansmanından bu yana 3.8 milyardan fazla Shiba Inu ve son 24 saatte 452.95 milyon SHIB token yandı.

Shibarium Genel Beta’nın piyasaya sürülmesinden bu yana, Shiba Inu’nun yanma oranında önemli bir artış oldu ve topluluk, yetmiş dokuz işlemle toplu olarak 2.8 milyar tokeni yok etti.

10 Mart’ta Shiba Inu sözleşme uygulayıcısı, elli sekiz ayrı işlemde ölü cüzdana 2.2 milyar SHIB aktardı. 11 Mart’taki lansman duyurusunun ardından topluluk, sekiz ayrı işlemde 489.89 milyon SHIB yaktı. Daha sonra sırasıyla 12 Mart, 13 Mart ve 14 Mart tarihlerinde 23.51 milyon, 602.6 milyon ve 31.97 milyon SHIB yakıldı.

KoyoToken, Shiba Inu’nun yanma oranını artırmada etkili oldu. KoyoToken yaklaşık bir hafta önce hayata geçti ve Etherscan.io tarafından sağlanan verilere göre, proje şimdiye kadar çok sayıda işlemle 3.7 milyar SHIB’i dolaşımdan kaldırdı.

KoyoToken Geçen Hafta 370 Milyar SHIB Yaktı

Son 24 saatte yanma

En son yakma olayında KoyoToken, tek bir işlemde 451.06 milyon SHIB’i dolaşımdan kaldırdı. Bu önemli yanık, bu yazıdan yaklaşık 12 saat önce meydana geldi.

https://twitter.com/shibburn/status/1635708405510701058

Shiba Inu topluluğu son 24 saat içinde üç ayrı işlemle 452.95 milyon SHIB yaktı.

Önemli yanma aktivitesi, Shiba Inu’nun yanma oranının son gün içinde %1318,33 artmasına neden oldu.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin