Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri
Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri

Bitcoin fiyat hareketi ve öne çıkan kripto para gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, ABD bankacılık sorunları ve değişen para politikası beklentileri ortasında %25 değer kazandı. BTC/USD, 50 günlük hareketli ortalamasının güçlü bir şekilde üzerine çıkarak, uzun ve orta vadeli hissiyatın yükseliş eğilimini sürdürdüğünü gösteriyor.

Haftalık zaman diliminde, Bitcoin 50 haftalık işareti geçti ve 200 haftalık işareti test ediyor. Son üç haftanın geri çekilmesinden sonra, bir kırılma şansı önemli ölçüde arttı.

Temel olarak, kripto para birimlerine para politikası beklentilerindeki bir değişiklik yardımcı oluyor. Bir haftadan kısa bir süre içinde piyasalar, 25 puanlık bir artıştan 50 puanlık bir artışa ve geri dönüşe kadar beklentiler üzerinde tam bir daire çizdi.

Başka bir yeniden hesaplama, Bitcoin madenciliği zorluğunda %1,16’lık bir artışla sonuçlandı. Endeks tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 43.55T’ye ulaştı.

Kripto para haberleri

CoinShares’e göre, kripto fonlarına yapılan yatırım, geçen hafta 255 milyon dolarlık rekor bir düşüşle art arda beşinci kez düşüş yaşadı. Bitcoin 244 milyon dolar ve Ethereum 11 milyon dolar düştü.

Santiment‘e göre kripto para birimi “balinalar” ve “köpekbalıkları” son derece hızlı bir şekilde birikmeye başladı. Büyük BTC sahipleri sadece bir hafta içinde hesaplarına 821 milyon dolar ekledi.

ABD’de bir banka daha kapatıldı. Fed, kripto para birimi endüstrisindeki en büyük borç verenlerden biri olan Signature Bank’ı kapattı. Düzenleyici, Signature’ın tüm mevduatlarının sahiplerine ve Silicon Valley Bank’ın müşterilerine iade edileceğini vurguladı. Bu zeminde, USDC ve DAI stablecoin döviz kurları neredeyse 1 dolara geri döndü.

Binance borsasının CEO’su Changpeng Zhao, bankaların itibari para birimleri tarafından desteklenen stablecoin’ler için bir risk haline geldiğini söyledi.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin