Shiba Metaverse çıkışa gün sayıyor: Bir balina ise trilyonlarca varlık taşıyor!

Shiba Metaverse, kamu arazileri satışa çıktı: Topluluk gelişmeden etkilenmedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB), Cumartesi günü Metaverse için kamu arazisi satışlarına başladı. Ancak lansman, SHIB fiyatlarını etkilemedi. Shiba Metaverse, arazileri satışına rağmen topluluk beklediği etkiyi göremedi.

Lansmanın ana eleştirisi, satışın Ethereum’da (ETH) olması ve bir MetaMask cüzdanı gerektirmesiydi. Proje, SHIB desteğini “yakında” ekleyeceğini söyledi.

Arazi fiyatları 0,2ETH’den (300$) başlıyor. Kamu arazisi satışı, geliştiricilerin ETH’de 20 milyon doları aşan netleştirdiği bildirilen Metaverse’ün arazi satışlarının üçüncü ve son aşamasını işaret ediyor.

Metaverse, zamanla açılacak toplam 100.595 araziye sahip olacak. İlk etapta sadece 32.124 arsa satışa sunulacak.

Shiba Inu kayıpları derinleştiriyor

Açıklamanın ardından SHIB fiyatları %2,4 düştü ve lansmandan sonra kayıplarını bir miktar derinleştirdi. Token şu anda yaklaşık bir ayın en düşük seviyesi olan 0.00002392$ civarında işlem görüyor.

Belirteç başlangıçta Metaverse’ün ifşasına yanıt olarak toplanmış olsa da, o zamandan beri tüm kazanımlarını tersine çevirdi. SHIB sahipleri, projenin Shiba’yı desteklememe kararını eleştirdi. Shiba Metaverse erken arazi satışlarına yalnızca LEASH tokenları ve Shiboshi NFT’leri, Shiba Inu ekosistemindeki diğer iki token sahiplerine erişilebilir.

Proje şu ana kadar arazi satışları için yalnızca ETH kabul ediyor. Geliştiriciler, bunun SHIB likiditesini korumak için bir teklif olduğunu söylese de, topluluk tarafından ağır bir şekilde eleştirildi.

SHIB kayıpları, piyasa değerinin düne göre %2,3 düştüğünü gören kripto pazarındaki daha geniş bir gerilemenin ortasında geldi. LEASH tokenları da satış baskısı altında görünüyordu ve son 24 saat içinde yaklaşık %5 düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin