Avalanche Bridge, Shiba Inu'yu artık destekliyor

Shiba Inu yeni bir pazara açılıyor, Avalanche Bridge desteği geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İkinci en büyük meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB), Avalanche Bridge (AB) tarafından desteklenmeye başladı ve şu anda en hızlı akıllı sözleşme blok zincirlerinden biri olan Avalanche’a köprülenebilir.

Avalanche Bridge artık SHIB’yi destekliyor

Ava Labs tarafından başlatılan Avalanche Bridge, Ethereum (tam olarak ERC-20 standart tokenları) üzerindeki dijital para birimlerinin Avalanche’a transferini kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Hizmet başlatıldığında yalnızca Bitcoin (WBTC) ve Ether’in (WETH) sarılmış sürümlerini destekliyordu. Ancak Avalanche Bridge, Çarşamba günü Shiba Inu tokeninden başlayarak listeye yeni tokenler eklediğini duyurdu.

https://twitter.com/avalancheavax/status/1468611503188320266?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1468611503188320266%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cryptopolitan.com%2Fnow-bridge-shiba-inu-avalanche%2F

Shiba Inu yeni bir pazara açılıyor

Sonuç olarak, SHIB sahipleri artık varlıklarını Ethereum ve Avalanche arasında transfer edebilirler. Blok zincirine aktarılan ERC-20 jetonları, “.e” eklenmiş jeton sembolü ile temsil edilecektir, dolayısıyla “SHIB.e”. Bu gelişme, SHIB.e’nin yükselen Avalanche ağındaki akıllı sözleşmeler ve merkezi olmayan uygulamalarla uyumlu olacağı göz önüne alındığında, Shiba’yı yepyeni bir pazara açıyor.

Yazma sırasında SHIB, 0,00003661 dolardan işlem görüyordu ve en büyük 12. kripto para birimi olan Avalanche’ın (AVAX) yerel tokeninin hemen altında 13. en büyük dijital para olarak kendine yer buluyor.

Shiba Inu hakimiyetini sürdürüyor

SHIB, birkaç ay önce yüzde 700’ün üzerinde bir artış kaydederek etkileyici bir pazar performansı sergiledi. Bununla birlikte, meme tokeni son zamanlarda yukarı doğru önemli bir hareket yapmadı. 30 günlük zaman diliminde, grafikler, belki de şu anda tüm kripto para piyasasını etkileyen ayı piyasası nedeniyle, tokenin düşüş trendinde olduğunu gösterdiğinden, Shiba Inu için momentumu azalmış gibi görünüyor.

Shiba Inu (SHIB) Artık Avalanche Bridge Tarafından Destekleniyor

Buna rağmen, Shiba Inu hala büyük platformlarda büyük destek alıyor. Kısa süre önce Bitstamp, platformlarında işlem yapmak için meme tokenini listelediğini duyurdu. Buna ek olarak, balinaların piyasa düşüş eğiliminden bağımsız olarak hala milyarlarca SHIB satın aldığı basında yer buldu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin