Bu iki altcoin aralık ayında yüksek performans gösterebilir

Bu iki altcoinin Aralık ayında potansiyeli büyük! Analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analisti Aaron Arnold, devasa potansiyele sahip olduğunu söylediği iki altcoini açıkladı.

Yüksek potansiyelli iki altcoin

Kripto analisti, 1 milyondan fazla YouTube abonesine, devasa potansiyele sahip ilk altcoinin, zincir dışı kaynaklardan akıllı sözleşmelere veri aktarımını kolaylaştıran Ethereum tabanlı bir kripto projesi olan Chainlink (LINK) olduğunu söylüyor.

Chainlink (LINK) altcoin

Arnold, Chainlink Labs’in eski Google CEO’su Eric Schmidt’in Chainlink geliştirici ekibine stratejik danışman olarak katılmasının ardından “büyük bir kazanç” elde ettiğini söyledi.

Analist yayınladığı videoda “[Eric Schmidt], Oracle çözümleri sağlayıcısı Chainlink laboratuvarlarına stratejik danışman olarak katılacak. Salı günü yapılan duyuruya göre Chainlink, Schmidt’in akıllı sözleşmeleri tetiklemek için Oracle ağlarını kullanırken şirketin ölçeklendirme stratejisine rehberlik edeceğini söyledi… Bu çok büyük bir kazanım, son derece bağlantılı bir adam, Chainlink Labs için büyük bir kazanım.” dedi.

How to Minimize Transaction Costs of Tezos Smart Contracts | by Serokell | TQ Tezos | Medium

Bu yazı yazılırken Chainlink, 22.86 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca Arnold’a göre, “Ana oyun devi Ubisoft, oyun içi NFT’leri piyasaya süren ilk büyük oyun şirketi oldu. Bu kripto, NFT’ler ve genel olarak oyun için büyük bir dönüm noktası… Şimdi oyun devi, Tezos üzerinde çalışan yeni bir girişimde ana bayiliklerinden birinde NFT’leri uygulayacak. Bu, benimsenme için çok büyük ve Tezos için büyük bir kazanç.”

Tezos yazı yazılırken 5,66 dolar değerinde işlem görüyor. XTZ, dün yaptığı ralli ile bir günde yüzde 40 oranında yükselmeyi başardı ve Tezos boğaları 7 doları hedefledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin