featured

Shiba Inu yatırımcılarının yüzünü güldürdü! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu için bugün yapılan fiyat analizi yükselişi işaret ediyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 0,000003524 dolarda bulunuyor. Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,00003125 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto para birimi son 72 saat içinde grafiğinde bir baş ve omuz şekli oluşurmuş durumunda. 13 Şubat 2022 tarihinde kadar, 0,00003190 dolardan 0,000003001 dolara kadar gerilemişti. Ertesi gün ise fiyat, 14 Şubat 2022 tarihinde kaydedilen en yüksek değer olan 0.00003074 dolardan 0.00002962 dolara kadar düştü.

15 Şubat 2022’de fiyat, 0,00003150 dolar seviyesi ile baş ve omuz modelini tamamladı. Sonuç olarak ise Shiba Inu, bugünün en yüksek seviyesi olan 0,00003169 dolara kadar yükselmeyi başardı. Kısa süre sonra, fiyat bir düşüş yaşadı. Bu düşüş sonucunda da 0,00003125 dolara geriledi.

SHIB şu anda 0,00003125 dolardan işlem görüyor. Kripto para biriminin işlem hacmi 1,679,522,205 dolar. SHIB son 24 saatte %4,15 oranında bir artış kaydetti. Genel piyasa sıralamasında ise 14. sırada yer alıyor.

Shiba Inu 4 saatlik grafik analizi

Meme coin, artan volatilite ile birlikte sağlam bir yükseliş eğilimi gösteren piyasaya uyum sağladı. Bu da kripto para biriminin fiyatını değişime karşı daha savunmasız hale getirdi.

Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00003153 dolarda iken öte yandan Bollinger bandının alt sınırı ise SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00002788 dolarda bulunuyor.

Shiba Inu grafik

SHIB fiyatı Hareketli Ortalama eğrisini geçerek piyasayı yukarı çekiyor gibi görünüyor. Sonuç olarak, kripto para birimi son birkaç saattir fiyat grafiğinden gözlemlenebileceği gibi bir yükseliş dönemi yaşıyor. Yani, boğalar artık piyasanın kontrolünü elinde tutuyor.

Fiyatın yukarı doğru hareket ettiği görülüyor, bu da artan bir pazara işaret ediyor. Direnç noktasının fiyatı daha iyi veya daha kötü yönde değiştirme gücüne sahip olduğundan, dirence doğru hareket boğalar için ölümcül olabilir.

Shiba Inu fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 57 olduğunu ve Shiba Inu fiyatının istikrar bölgesinde düşmesine ve üst tarafsız bölgeye düşmesine neden olduğunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte, RSI puanı, istikrarı ve sabit bir Shiba Inu pazarını simgeleyen doğrusal bir yol izliyor. Bu nedenle, uyuyan RSI puanı, alım ve satım faaliyetlerinin denkliğini temsil eder.

24 saatlik fiyat grafiği analizi

24 saat fiyat grafiği, yükseliş piyasasını ortaya çıkarıyor. Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç noktası görevi gören 0,00003524 dolarda iken öte yandan Bollinger bandının alt sınırı ise  en güçlü destek noktası görevi gören 0,00001668 dolar seviyesinde bulunuyor.

SHIB fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Ek olarak, destek ve direnç noktaları aralarındaki mesafeyi açıyor gibi görünüyor. Bu da Shiba Inu fiyatının her iki uçta da hareket etmesine daha fazla yer veren bir açılış piyasası olduğunu gösteriyor. Bu, boğaların tutarlılık göstermeye ve kripto para biriminin fiyatını yükseltmeye istekli olduğunu gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 60 endeksinde işlem görüyor. Bu da kripto para biriminin istikrarını gösterir ve RSI üst tarafsız bölgeye düşer. Bununla birlikte RSI, artan bir piyasaya işaret eden yükseliş eğilimi izliyor gibi görünüyor. Baskın satın alma faaliyeti, yükselen RSI puanını ifade eder.

Shiba Inu fiyat analizinde sonuç olarak

Sonuç olarak, kripto para biriminin istikrarlı bir yükseliş trendi izlediği, boğaların potansiyellerini korumak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığı ve bunu yapmayı başardığı söylenebilir.

Öte yandan, kripto para birimi daha fazla volatilite kazandı. Bu da Shiba Inu için her iki uçta da hareket için daha fazla alan verdi. Ancak bu, boğaların piyasayı ne kadar süre ellerinde tutabileceğine bağlı.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin