featured

Boğalar kritik direnç noktasının peşinde! AVAX yüzde 20’lik bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX fiyatı, 84,87 dolarda bulunan direnci kırabilirse %20 oranında bir ralli potansiyeline sahip. Avalanche boğaları 84,87 dolardaki direncin üzerine çıkmadan önce küçük bir geri çekilme yaşanabilir.

76,16 dolarda bulunan destek noktasının kırılması ise daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

AVAX fiyatı, üç gündür çok önemli bir engelin altında konsolide oluyor. Avalanxhe boğaları şu anda bu engeli aşmaya çalışsa da, işi bitirmek için bir yükseliş eğilimi gerekli olabilir.

AVAX fiyatının itilmeye ihtiyacı var

AVAX fiyatı, sırasıyla 84,87 dolar ve 79,06 dolarda bulunan destek noktalarını kırarak %19 oranında düşüş yaşamıştı. Yaşanan düşüş ile birlikte bahsedilen seviyeler direnç noktalarına dönüşmüştü. Altcoin ilk olarak 76,16 dolara geriledi. Ardından ise 79,06 dolarlık engeli aşarak ve bir sonraki direnç seviyesine doğru bir U dönüşü yaptı.

Bu seviyelerin kırılması, Avalanche boğalarının 96,24 dolar seviyesinden bir koşunun yolunu açması ve bunun üzerinde duran satın alma-durdurma likiditesini toplaması için çok önemlidir. Bu hareket, mevcut konumdan %14 oranında bir yükseliş anlamına gelir.

Hatta bu ralli, AVAX fiyatının muhtemelen %21 oranında bir kazancı temsil eden yerel bir zirve oluşturacağı 103,28 dolara kadar devam edebilir.

AVAX grafik

Yukarıda bahsedilen senaryo basit olsa da, altcoin fiyatının geri çekilmesi de görülebilir. Boğalar 84,87 dolardaki engele yönelmeden önce düşüş momentumu geri alınabilir.

Öte yandan, AVAX fiyatı bu geri çekilmeden kurtulamazsa, alıcıların geri dönmeyi deneyebilecekleri 79,06 dolardaki destek noktasıyla karşılaşacak. 76,16 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu gelişme, kenarda kalan alıcıların altcoin’i 74 dolara doğru düşürmelerini tetikleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin