featured

Shiba Inu yakım işlemleri hız kesmeden devam ediyor! Fiyatın yükselmesi için yeterli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte önemli miktarda Shiba Inu token’ı yakıldı. Bu, bir süredir gözde meme coin’in geçirdiği en verimli günlerden bir tanesi oldu. Ancak, milyonlarca yanmış token bile Shiba Inu’nun piyasa değeri üzerinde önemli bir etki sağlamak için yeterli olmayabilir.

Son 24 saatte yaklaşık 30 milyonluk Shiba Inu yakıldı. Ancak, bu da açıkça 4,5 milyar dolarlık piyasa değerine sahip bir varlık üzerinde bir etkiye sahip olamayabilir.

Shiba Inu

Geçenlerde Shiba Inu’nun yanan arzı %640 oranında bir artış kaydetmişti. Bununla birlikte, geçen hafta boyunca tüm yakılan token’ların hacmini birleştirsek bile, gözde meme coin’in fiyatı üzerinde bir etkisi olmuyor.

Yakım işlemleri neden yetersiz?

Shiba Inu’nun harekete geçmesi için token’ların günlük yakma değerinin en az birkaç milyara ulaşması gerekiyor. Yanan sadece birkaç milyonluk token, mevcut piyasa koşullarında pek de bir şey ifade etmiyor.

Shiba Inu’nun piyasadaki mevcut durumuna hızlı bir şekilde bakıldığında, token’ın aşırı satıldığı görülüyor. Bu yüzden yükseliş için meme coin’in çok daha fazlasına ihtiyacı var. Ne yazık ki, mevcut piyasa koşulları sebebiyle yatırımlar risk almaya hazır değil. Bu yüzden DOGE ve SHIB gibi popüler meme coin’ler oldukça düşük seviyelerden işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin