featured

DOGE, durgun fiyat hareketi ile yatırımcılara istediğini veremiyor! Beklenen kırılma ne zaman gerçekleşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. DOGE için en güçlü direnç 0,1148 dolarda iken, en güçlü destek noktası ise 0,0664 dolar seviyesinde bulunuyor.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,0778 dolar civarında işlem görüyor. 496,86 milyon dolarlık işlem hacmi olan meme coin’in piyasa hâkimiyeti ise %1,24.

DOGE 1 günlük fiyat grafiği analizi

Günlük grafikte, meme coin’in volatilitesinin azaldığı görülüyor. Bu da fiyatı her iki uçta da değişim yaşamaya daha az eğilimli hâle getirir.

DOGE, Hareketli Ortalamanın eğrisini aşıyor gibi görünüyor. Bu da bir yükseliş hareketine işaret ediyor. Fiyat, mevcut eğilimi tersine çevirmeye çalışarak direnç bandına doğru yukarı doğru hareket ediyor. Oynaklık kapandıkça, bu durum boğaların lehine olabilir. Çünkü bir kopuş oynaklığı patlatarak boğalara daha fazla aktivite için alan sağlar.

DOGE grafik

Günlük grafikteki RSI, 41 işaretinde yer alıyor. Bu da fiyatta istikrara işaret eder. Buna ek olarak RSI, yukarı doğru hareket ediyor gibi görünerek artan bir pazara ve baskın satın alma faaliyetlerine işaret ediyor.

DOGE 7 günlük fiyat grafiği analizi:

Gözde meme coin’in haftalık grafiği, günlük grafikten farklı olarak volatilitenin daha yüksek olduğunu gösteriyor. Bu da, fiyatı her iki uçta da değişim yaşamaya daha yatkın hâle getirir.

Haftalık grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) 46 işaretinde bulunuyor. Bu da meme coin’in fiyatındaki istikrarı gösterir. DOGE, doğrusal bir hareketin ardından sabit bölgede düşüyor. RSI, alım satım faaliyetlerinin denkliğini ve daha istikrarlı bir fiyat hareketine işaret ediyor.

Sonuç olarak

DOGE fiyat analizinde sonuç olarak, fiyat hareketini ayıların kontrol ettiği söylenebilir. Bununla birlikte, fiyatın destek noktasına doğru hareket etmesi nedeniyle, önümüzdeki günlerde tersine dönüş için muazzam bir potansiyel gösteriyor. Boğalar bunu kendi lehlerine kullanmayı başarırlarsa, kontrolü yeniden ele alabilirler. Böylece, gözde meme coin’in fiyatı beklenenin de ötesinde bir yükseliş yaşayabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin