Bu gösterge, piyasada ciddi bir kırılmaya işaret ediyor!
Bu gösterge, piyasada ciddi bir kırılmaya işaret ediyor!

Bu gösterge, piyasada ciddi bir kırılmaya işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitiği portalı Glassnode Alerts, kripto borsaları etrafındaki zincir içi akışlara ilişkin yüksek oranda yükseliş gösteren günlük istatistikler bildirdi. Verilere göre, son 24 saat içinde önemli kripto para birimleri borsalara girmek yerine çıkış yapıyor. Aynı zamanda, CEX’lere büyük miktarda stablecoin akışı oldu.

Bitcoin’in borsalardan net çıkışı 46.8 milyon dolara eşdeğerken, toplam para çekme miktarı neredeyse 300 milyon dolardı.

Ethereum için bu miktarlar daha küçüktür, ancak eğilim aynıdır. ETH’de çekilen toplam miktar 102.8 milyon dolardı ve bu, merkezi kripto borsalarının aldığından 16.3 milyon dolar daha fazla.

Aynı zamanda borsalara USDT girişleri 280 milyon dolara yakınken, çıkışlar 52 milyon dolar daha düşüktü.

İstikrarlı piyasa hakimiyeti

25 Aralık’ta giriş ve çıkışlara ilişkin olumlu rakamlara rağmen, genel istatistikler karışık görünüyor. Doğrudan bir boğa piyasası başlangıcı hakkında konuşmak için erken olsa da, konu hakkında spekülasyon için gerçek alan şimdiden şekilleniyor.

Şimdi genel piyasa dikkati, ücretsiz nakit hakimiyetini yansıtan USDT.D göstergesine odaklanıyor. Şu anda, gösterge tüm zamanların en yüksek seviyesi olan %8,6’da durmuştur. Göstergenin daha fazla hareketi, yakın gelecekte ayıların mı yoksa boğaların mı hakimiyeti elde edeceğini belirleyecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin