İddia: Shiba Inu, yeni token yakma mekanizması geliştiriyor!

İddia: Shiba Inu, yeni token yakma mekanizması geliştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştiricileri, SHIB’i yakmak için yeni yöntemler geliştiriyor. Steven Cooper’a göre, bu mekanizmalar ekosisteme daha sonra tanıtılacak. Geçen hafta sonu boyunca 110 milyondan fazla SHIB tokeni yakıldı.

Token yakma, piyasada token fazlalığı varsa ve bu nedenle token değeri düşüyorsa kullanılan yaygın bir taktik olmayı sürdürüyor. Yakım, bir kripto paranın dolaşımdan çıkarılarak piyasadaki arzını azaltma anlamına geliyor. SHIB’i aktif olarak yakan firmalardan birinin sahibi olan Steven Cooper, Shiba Inu geliştiricilerinin token yakımı için yeni mekanizmalar geliştirdiğini öne sürdü.

Geçen hafta 110 milyon SHIB yakıldı

Mem tabanlı kriptonun dolaşımdaki arzı azalmaya devam ediyor ve son yedi gün içinde 110 milyon SHIB yok edildi. Düzenli bir biçimde SHIB yakım partileri gerçekleştiren Bigger Entertainment kripto kayıt şirketinin sahibi Steven Cooper, yakın tarihli bir Twitter tartışmasına katıldı. SHIB geliştiricilerinin SHIB’i yakmak için daha fazla yol oluşturmak için yeni mekanizmalar inşa ettiğini söyledi.

Shiba Inu, ikinci en popüler köpek tabanlı meme kripto parasıdır. Bir başka popüler meme tabanlı kripto para olan Dogecoin’den sonra ikinci sırada. Dogecoin, milyarder Elon Musk’ın tweet’lerinden sıklıkla etkilenen yüksek oynaklığı nedeniyle düzenli olarak haberlerde yer alıyor. Shiba Inu kendisini Dogecoin katili olarak isimlendirdi.

Sevgililer Günü’nde daha fazla Shiba Inu tokeni yakılacak

Tweet, Cooper’ın topluluğu 14 Şubat’ta yapılacak bir SHIB yakma partisi için bilet satın almaya çağırdığı bir ileti dizisinin parçasıydı. Biletlerden elde edilen para, Sevgililer Günü’ndeki SHIB yakımı için kullanılacak.

Etherscan’da SHIB yakma işlemlerini izleyen yeni oluşturulan web sitesine göre, son 24 saat içinde toplam 18.340.447 SHIB yok edildi. Topluluk, 1 Aralık’tan bu yana 2,5 milyar SHIB tokeni yaktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin