Bomba Gelişme: Shiba Inu, Metaverse dünyasına giriyor! SHIB’in geleceği baştan yazılıyor… “Shiberse” nedir?
Bomba Gelişme: Shiba Inu, Metaverse dünyasına giriyor! SHIB’in geleceği baştan yazılıyor… “Shiberse” nedir?

Bomba Gelişme: Shiba Inu, Metaverse dünyasına giriyor! SHIB’in geleceği baştan yazılıyor… “Shiberse” nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, Shiberse olarak bilinen kendi Metaverse projesini başlatma planını açıkladı. Peki Shiberse nedir, ne zaman çıkacak?

Shiba’nın resmi Twitter hesabı 24 Ocak’ta attığı bir tweet’te proje ile ilgili detayları paylaştı. Metaverse’in, Shiboshi NFT’leriyle olan ilişkisi nedeniyle daha önce Oshiverse olarak adlandırılan Shiba Inu oyunlarıyla nasıl bir ilişkisi olduğu henüz bilinmiyor.

Shiberse nedir?

Resmi SHIB hesabına göre, Shiberse şöyle tanımlanıyor:

“Ekosistemimiz ve Metaverse alanı için sürükleyici bir deneyim.”

Tweet, bir ormanda ağzında bir çekiç tutan bir Shiba Inu köpeğinin görüntüsünü içeriyor. Spekülasyonlara göre bu görüntü, projenin Axie Infinity gibi diğer Metaverse’lerde görüldüğü üzere yapı elemanlarını ve hatta Land NFT’lerini içereceğini ima ediyor olabilir.

Duyurudan sonra, bazı Shiba Inu sahipleri, ismin en iyi seçim olup olmadığını tartıştı. Bir kullanıcı, “ShibaVerse muhtemelen daha iyi bir isim olurdu” dedi.

Ancak Shiba proje lideri Shytoshi Kusama, Shiberse’nin projenin “son isim olmadığını” söyledi ve nedeni olarak da olası dolandırıcılık faaliyetlerini gösterdi.

Shiba Discord’a şöyle yazdı:

”Diğer Metaverse’ler Facebook, Walmart vb. gibi insanlar tarafından inşa ediliyor. Bu yüzden büyük çocuklarla oynuyoruz. Bizi özel kılan siz ve ekosisteminiz.”

Shiba geliştiricisi Eric M., Shiberse konseptini detaylandırdı. “Topluluğumuzun, tokenlerin, oyunun, ShibaSwap’in ve daha fazlasının bir araya geleceği bir yer” olarak nitelendirdi.

Shiberse çıkış tarihi ne zaman?

Shiberse olarak bilinen Shiba Inu Metaverse projesi için belirli bir tarih yok. Resmi duyuru tweetinde belirtildiği gibi muhtemelen 2022’de piyasaya sürülecek.

Bu duyuru 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanan Shiba Inu oyunundan önce piyasaya sürülmesi gerektiği anlamına geliyor.

Ancak Shiberse hakkında çok az şey bildiğimiz için, bunların hepsi değişebilir. Çıktığında daha fazla bilgi ile sizi güncel tutacağız.

Şubat 2022’de gerçekleşecek Shiba Inu soru-cevap etkinliği ile, Shiba Inu yol haritasının diğer bölümleriyle birlikte Shiberse hakkında daha fazla bilgi edinebilmeyi bekliyoruz.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin