Shiba Inu sahipleri rekor seviyeye ulaştıkça SHIB fiyatı geri gitmeye devam ediyor
Shiba Inu sahipleri rekor seviyeye ulaştıkça SHIB fiyatı geri gitmeye devam ediyor

Shiba Inu sahipleri rekor seviyeye ulaştıkça SHIB fiyatı geri gitmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son analiz verileri, Shiba Inu sahiplerinin sayısının yeni bir rekora ulaştığını gösteriyor. WhaleStats blockchain analitik platformu tarafından 17 Ocak’ta paylaşılan bilgilere göre, Shiba Inu sahiplerinin sayısı 1.145.212 kullanıcıya ulaştı ve bu kripto topluluğu için yeni bir rekor kırdı.

Shiba Inu topluluğu hızla büyüyor

Şu anda SHIB sahiplerinin sayısı 1.145 milyonu aştı. Bununla birlikte, bu hızlı büyüme oranıyla bile, ikinci en büyük şaka temalı kripto para birimine sahip olan kullanıcı sayısı BabyDoge’un gerisinde kalıyor.

17 Ocak’ta WhaleStats, BabyDoge sahiplerinin 1.260.401 yeni rekor miktarına ulaştığını bildirdi. Şimdiye kadar, bu meme kripto projesi, Shiba Inu ve Floki Inu ile karşılaştırıldığında daha fazla kişi tarafından tutuluyor.

Bunun dışında SHIB, Ethereum balinaları ile popüler bir token. WhaleStats’a göre, en iyi 1.000 ETH balinası şu anda 51.660.947.525.321’e sahip. Bu, 1.481.475.410$’a eşdeğer.

BabyDoge Hong Kong CoinEx Borsasında Listelendi

47 milyon tokenli “SHIB yakma” potu arttı

Bugün, ilk kripto plak şirketi Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper, şirketin bir sonraki “yanma partisi” için SHIB yakma potunun zaten 47 milyondan fazla token içerdiğini tweetledi.

Bir önceki yakma partisi 26 Aralık, Boks Günü’nde gerçekleşti. O zamanlar ekip, harcanamaz bir “cehennem cüzdanına” 239.600.144 gönderdi. Açıkladığı bir sonraki yakma partisinin hedefi 100.000 $ değerinde SHIB idi – yani 3.409.943.656 token.

Daha önceki tweetine göre, bir sonraki yakma partisi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde planlanıyor. Daha fazla token toplamak ve şimdiye kadarki en büyük Shiba Inu kriptosunu tek seferde yakmak için hala bol zaman olduğunu tweetledi.

Bigger Entertainment, NFT’ler, etkinliklere bilet satar, müzik parçalarını ücretli dinlemeye izin verir. Yazarları, telif ücretlerinin bir kısmının daha sonra yakılacak olan Shiba Inu kripto paralarını satın almak için kullanılmasına izin veriyor.

24 saat içinde 20,2 milyon SHIB yandı

Twitter kullanıcısı @shibburn tarafından bildirildiği üzere, son 24 saat içinde toplam 20.283.185 SHIB tokeninin yakıldığı, yani dolaşımdaki arzdan kalıcı olarak çıkarıldığı tespit edildi. Şimdiye kadar, orijinal olarak verilen bir katrilyon arzın %41.03’ü yok edilmiş oldu.

15 Ocak’ta, Travis Johnson’ın SHIB yakma oyunları ekibi tarafından 239 milyondan fazla SHIB tokeninin imha edildiği bildirildi.

Shiba fiyatında son durum

Shiba fiyatı ise rekor seviyeye ulaşan sahip sayısına karşın düşmeye devam ediyor. Hafta başında 0,00003 dolarlık psikolojik desteğini kaybeden popüler kripto para, ara ara yukarı yönlü toparlanmalar gösterse de düşüş trendine devam ediyor.

Shiba fiyatı bugün ne kadar?

You have not selected any currency to display

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin