Bir transferde devasa SHIB yakımı gerçekleşti! İşte detaylar

Bir transferde devasa SHIB yakımı gerçekleşti! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılını kasıp kavuran pek çok akım oldu. Bunlardan biri de meme coinler. 2021 senesinin başından sonuna kadar sürekli gündemde kalmayı başardılar. Bunda Elon Musk’ın payı büyük. Yaptığı açıklamalarla Dogecoin ve diğer türevlerin değerinin artmasını sağladı. Yatırımcıların 2022 yılında da beklentileri yüksek. Şu an ise SHIB, meme coin alanında öne çıkan varlık.

Shiba Inu, 2021 yılında önemli bir ATH seviyesine ulaşmıştı. Tüm zamanlar seviyesinden sonra geri çekilmeye yaşadı. Önemli seviyelere geri dönüş yapan meme coin, büyük bir düzeltmeye gitti. Piyasanın geri çekilmesiyle birlikte ilk 10 dışında kalması kaçınılmaz oldu.

Öte yandan Shiba varlığında yakım işlemleri dikkat çekiyor. 2022 yılına yakım işlemleriyle hızlı giriş yapan meme coin, DOGE’ye yetişmek istiyor. Ancak arzının fazla olmasından dolayı henüz önünde çok yol var. Yakım işlemlerini üstlenen bir şirket son hamlesiyle devasa rakamda Shiba imhasına yardımcı oldu.

100 milyondan fazla SHIB yakıldı

100 milyondan fazla SHIB yakıldı

Steven Copper’ın 8 Ocak’ta yaptığı paylaşımda tam tamına 103,270,223 adet Shiba Inu yakıldığını duyurdu. Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper, şirketin başarısını kutladı. Yakım işlemi tamamen Bigger Entertainment şirketine ait. 

Bigger Entertainment, müzik sanatçılarının telif ücretlerinin yüzde 20’sini daha sonra yakılacak SHIB satın almak için bağışlamalarını sağlayan bir kripto plak şirketidir. Şirket ayrıca müzik etkinliklerine NFT, ürün ve bilet satışı gerçekleştiriyor. Tüm bunlardan elde edilen kârın bir kısmı da onları yok etmek için Shiba Inu’yu satın almaya gidiyor.

Şirket yakım işlemlerine 2021 yılının Ekim ayında başlamıştı. O zamandan beri 1 milyar Shiba Inu yakma başarısı gösterdi. Bu yakıma şirket aynı özveriyle devam etmeyi düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin