En iyi 100 Shiba Inu sahibi portföylerini artırdı! Fiyat nasıl etkilenecek?
En iyi 100 Shiba Inu sahibi portföylerini artırdı! Fiyat nasıl etkilenecek?

En iyi 100 Shiba Inu sahibi portföylerini artırdı! Fiyat nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats’ın en iyi 100 Shiba Inu sahibine ilişkin analizine göre, bu büyük sahipleri tarafından tutulan ortalama SHIB bakiyesi son 24 saatte %84 arttı. Shiba Inu fiyatı, yayınlandığı tarihte 0,0000231 dolardan işlem görüyor. Büyük yatırımcıların tokenleri biriktirmek için dip dönemlerini kullandıkları bilinmektedir.

WhaleStats, bu yatırımcı kategorisinin ortalama SHIB bakiyesinde %84’lük bir artış bildirdiğinden, ilk 100 Shiba Inu sahibi de portföylerini artırdı. Portföylerinin ortalama SHIB değeri de %75,68 oranında büyüdü. Hem hacim hem de aktif adresler, son 24 saat içinde %34,52 ve %9,09 oranında artarak sağlıklı ölçümler gösterdi.

WhaleStats

Shiba Inu ağı da bir milyona ulaştıktan sonra yeni kullanıcıları karşılayarak büyüyor. Mevcut sahip sayısı 1.197.264 seviyesinde bulunuyor. Artan kullanıcı sayısı, piyasa fiyatı açısından bir kripto para üzerinde hemen bir etkiye sahip olmayabilir, ancak temel büyüme açısından birçok sahip, varlığın geleceğinin kilit bir belirleyicisi.

Shiba Inu’daki son gelişmeler

Wirex ekosistemini 4,5 milyon kullanıcının SHIB‘e erişmesini sağlamak için genişletti. Hareketle birlikte Wirex kullanıcıları, ödeme platformlarında SHIB tokenlerini alabilir, gönderebilir, saklayabilir ve değiştirebilir.

Binlerce SHIB sahibi, yeni lokasyonlar işletmek için SHIB Temalı Restaurant Welly’s’e başvuruyor. Ancak, yeni bir yer ancak gelecek yılda ortaya çıkacak. Bunun nedeni, Welly’nin ekibinin işinin “sorunsuz her yerde” kesinlikle ve kolayca tekrarlanabilir olmasını istemesidir. Restoran zincirinin ekibi şimdi bunun gerçekleşmesi için zaman harcıyor.

Aron kısa süre önce AMC’nin bu Mart ayında en büyük iki meme coin olan Shiba Inu ve Dogecoin’i kabul etmeye başlayacağını duyurdu. 15 ülkede 1.004 sinema salonu işleten sinema zinciri, Kasım ayında Bitcoin ve bazı büyük altcoinleri kabul etmeye başladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin