SHIB liderinden dikkat çeken açıklama! İşte ayrıntılar
SHIB liderinden dikkat çeken açıklama! İşte ayrıntılar

SHIB liderinden dikkat çeken açıklama! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun takma adlı lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, SHIB ekosisteminin gelişimine olan bağlılığını yineledi. Bugün paylaşılan bir Twitter gönderisinde Kusama, kripto para biriminin bir meme coin yerine bir yardımcı token olarak görülmesine yardımcı olacak faydalı projeler inşa edeceğini belirtti.

“Çoğu kişinin sonunu gördüğü bir gelecek görüyorum. Milyarder değilim, sadece elimden gelenin en iyisini yapan normal bir adamım.” dedi Kusama.

Shiba Inu baş geliştiricisi, Cronje ve Neil’in yakın zamanda ayrılmasının, kripto para geliştiricilerinin herkese finansal özgürlük sağlayabilecek merkezi olmayan bir finans ekosistemi yaratmaya yaptıkları katkılardan dolayı karşı karşıya kaldıkları tehlikeyi göstermeye devam ettiğini ekledi.

Kusama’nın yorumu, projeyi eleştirmekten hoşlanan eleştirmenleri Microsoft ve Warner Brothers ile büyük ortaklıklar imzalamadığı için eleştirmesinden haftalar sonra geldi. Kusama, o sırada Shiba Inu’nun henüz büyük ortaklıklar sağlamadığını, çünkü hâlâ inşa etmekte olduğunu ve projelerinin çoğunu geliştirme aşamasında olduğunu belirtti.

Dün Neil, bir Twitter gönderisinde kendisinin ve Cronje’nin DeFi ve kripto alanındaki geliştirme bölümünü kapattıklarını duyurdu. Duyuru, Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI), Geist Finance (GEIST) ve diğerleri gibi birkaç merkezi olmayan finans kripto para biriminin fiyatlarını düşürdü. Bu arada Kusama, Shiba Inu’yu bir meme coin olarak kabul edilmekten bir yardımcı jetona dönüştürecek kayda değer Shiba Inu projeleri geliştirmede hâlâ ön saflarda yer alıyor. Bildirildiği gibi, şu anda toplam SHIB arzını azaltacak ve böylece kripto para biriminin değerini artıracak bir yakma portalı inşa ediyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin