Son günlerin yıldız altcoin'i önemli seviyede destek buldu! Yeni zirveler yakın
Son günlerin yıldız altcoin'i önemli seviyede destek buldu! Yeni zirveler yakın

Son günlerin yıldız altcoin’i önemli seviyede destek buldu! Yeni zirveler yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna’nın fiyatı Salı günü kayda değer kazançlarla yükseldi. Terra (LUNA), daha geniş bir pazar toparlanmasında altcoin’ler arasında kazanımlara öncülük ediyor. Sekiz gün içinde yaklaşık %100 artıştan sonra, 97,26 dolardan 75 dolara doğru geri çekildi. Yazım sırasında, LUNA gün için %3,46 artışla 81,20 dolardan işlem görüyor. Yedinci en büyük kripto para birimi, marjinal %1,39 kazançla 24 saatlik işlem hacmi 3.019.279.676 dolar.

LUNA güvenilir destek buldu

Günlük grafikte, mevcut fiyat hareketi 75 dolar civarındaki çoklu desteğin yakınında istikrarlı olduğu için altcoin yukarı yönlü bir ivme arıyor. Devam eden bir satın alma baskısı, 90 dolarlık il yukarı yönlü harekete işaret ediyor. Ardından, piyasa katılımcıları 27 Aralık’ın zirvesi 103,62 dolara çıkmaya çalışıyor. Alternatif olarak, 75 doların altında bir günlük kapanış, varlıkta yeni bir satışı tetikleyecek. Hemen aşağı yönlü hedef, 1 Mart’ın en düşük seviyelerinde 70,47 dolar olarak belirlendi.

Ayrıca, satıcıları aşağı çekmek, 50 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) likiditeyi 68,61 dolardan toplayacak. LUNA fiyatı, 103,62 dolarlık rekor seviyeyi test ettikten sonra sürekli satış baskısı altında kaldı. Aşağı yönlü momentum, Ocak ayının en düşük seviyesi 43,46 dolardan destek buldu. LUNA %100’den fazla değer kazandı ve altcoin 97,26 dolarda yüksek seviyelere ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin