Shiba Inu yeni bir listeleme aldı, fiyat toparlanıyor!

Shiba Inu yeni bir listeleme aldı, fiyat toparlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), 22 Ocak’ta tarihindeki en düşük seviyelerden birine düşmesinin ardından %40 toparlanarak etkileyici bir geri dönüş gerçekleştirmeyi başardı.

Shiba Inu yeni bir listeleme aldı, fiyat toparlanıyor!

CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu, Polygon’un MATIC tokenini geçerek genel listedeki 14. sırayı geri aldı. Köpek temalı kripto para şu anda Binance borsasında 0.00002316 dolardan işlem görüyor.

SHIB, Cuma günü ortaya çıkan ve iki gün süren piyasa çöküşündeki satışlardan olumsuz etkilendi. Shiba Inu 6 Ekim 2021’den beri görülmemiş bir düşük seviyeye geriledi. Kripto para, dün 0.00001704 dolardan işlem görüyordu ve genel listede 17. sıraya gerilemişti. Shiba Inu, çöküşten şüphesiz daha fazla etkilendi ve SHIB yakım partileri bile bu düşüşü önleyemedi.

Ethereum tabanlı token, son ATH’sinden hâlâ %73 altında işlem görüyor. Aynı zamanda, pazarın geri kalanıyla uyumlu olarak geçen hafta %24 düştü.

IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre, şu anda SHIB sahiplerinin sadece %39’u varlıklarını kârda tutuyor. Bir numaralı kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), Bitstamp borsasında birkaç ayın en düşük seviyesi olan 34.000 dolara düştü. En büyük altcoin olan Ethereum (ETH), 2.300 dolara kadar düştü.

Uphold borsası Shiba Inu’yu listeledi

Çok varlıklı borsa Uphold kısa süre önce SHIB’i listelediğini duyurdu. Shiba Inu alım-satım işlemleri artık Uphold borsasında yapılabilecek.

Dogecoin rakibi, bu ayın başlarında Hindistan merkezli kripto borsası Giottus ve Meksika merkezli borsa Bitso’da listelendi. Kendini DOGE katili olarak adlandırılan Shiba Inu’nun benimsenmesi artsa da listelemeler fiyatın yükselmesini sağlayamıyor.

En iyi çevrimiçi aracı kurum olan Robinhood, SHIB topluluğundan gelen 500 binin üzerinde talebe rağmen henüz Shiba Inu’yu listelemedi. Robinhood’un finans direktörü Jason Warnick, şirketin yeni varlıkları listeleme konusunda seçeneklerini “açık” tutacağını söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin