featured

Shiba Inu (SHIB) durdurulamıyor, düştükçe düşüyor! Bu seviyeler alım fırsatı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki çöküş devam ediyor. Yakından takip edilen şaka amaçlı üretilen (meme) altcoin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatı, aşağı yönlü ilerlemeye devam ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, gün içinde %11 oranında düşüş ile işlem görüyor. Nasdaq hisselerindeki keskin bir düşüşün ardından, kripto para piyasası da yeni dip seviyelere ulaştı. Yatırımcılar SHIB fiyatının 0,000015 dolar seviyesine düşme olasılığının devam ettiğini unutmamalılar.

Shiba Inu fiyatı, bugün keskin bir şekilde düşüş yaşıyor. ABD’de hisse senetlerinin cuma günü düşüş yaşamasının ardından altcoin’deki satışlar da hızlandı. 200 DMA seviyesinin altında yaşanacak bir kırılma, fiyatta %300’lük bir düşüş yaşanmasına sebep olacaktır.

SHIB bir haftada %30’dan fazla düşüş yaşadı

Shiba Inu’nun fiyatı, ABD borsasındaki aşağı yönlü rüzgarın ardından küresel finans piyasasıyla birlikte şokta. Böylece yatırımcılar, risk almaktan kaçınmaya başladılar. Dolayısıyla kripto para piyasasından da risk nedeniyle uzak duruyorlar. Bu da piyasada çok büyük bir korkunun hâkim olduğunun bir göstergesi.

Shiba Inu grafik

SHIB, kendisi için yeni bir dip seviye olan 0,00001500 dolara doğru düşüyor. Burası bir sonraki destek seviyesi olabilir. Ancak devam eden olumsuz piyasa hissi ile fiyat bu seviyeyi aşağı yönlü olarak daha da kırabilir. MACD orta çizginin altında aşağı yönlü bir geçişle işlem görüyor. Bu da Shiba Inu için mevcut olan düşüş tezini destekliyor.

Bununla birlikte günlük grafikte uzun gövdeli bir Doji oluşumu, alıcıların daha düşük seviyelere yakın dipten alım fırsatları aradığını gösteriyor. Bu durumda ilk yukarı yönlü hedef 21 Ocak tarihinin yüksek seviyesi olan 0,00002704 dolarda bulunabilir.

Bir diğer momentum osilatörü olan Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesinde işlem görüyor. RSI’daki herhangi bir artış, boğaların daha yüksek seviyelere çıkmasına yardımcı olabilir.

Shiba Inu (SHIB), Coinmarketcap verilerine göre hacimlerin %82 oranında ​​artmasıyla son 24 saatte %18’den fazla düşüş yaşadı. Bu, ayıların altcoin üzerindeki hakimiyetlerini korumaya devam ettiğini gösteriyor.

Çoğu zaman piyasalar, sürekli kasvetli olumsuz süreçlerden sonra yukarı yönlü bir ivmeye tanık olur. Yatırımcılar, bu seviyeleri dipten alım fırsatı olarak görüp sonucunda da kazanç elde edebilirler.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin