Flaş: Shiba Inu’nun kaderini değiştirebilecek gün belli oldu: “Yakım partisi” geliyor!
Flaş: Shiba Inu’nun kaderini değiştirebilecek gün belli oldu: “Yakım partisi” geliyor!

Flaş: Shiba Inu’nun kaderini değiştirebilecek gün belli oldu: “Yakım partisi” geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto piyasası son birkaç gündür büyük bir düşüş yaşıyor. Bu esnada Bigger Entertainment’ın sahibi Steven Cooper, Shiba Inu yakımlarının hızlandığını açıkladı.

Shiba Inu yakım partisi için tarih belli oldu

Bigger Entertainment, bir sonraki yakım partisini 14 Şubat 2022’de düzenleyecek. Kripto para birimlerindeki yaygın satış, Shiba Inu (SHIB) tokeni de dahil olmak üzere memecoin fiyatlarını kötü etkiledi.

Shiba Inu (SHIB) tokeni son yedi gün içinde %37,05’ten fazla düştü. Bu haberin yazıldığı sırada Shiba Inu 0,00001904 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatten %21’den fazla düşmüş durumda.

Yakım nasıl ve neden yapılıyor?

Bigger Entertainment, kripto para piyasasındaki bu büyük satışı bir fırsat olarak görüyor ve en büyük yakımlarından birini yapmayı bekliyor. SHIB fiyatı şu an düşük olduğundan, şirket bir sonraki yakma partisi için yakma potundan daha fazla token satın alabilecek ve daha sonra ölü cüzdana göndererek bu tokenleri sonsuza kadar dolaşımdan çıkarabilecek.

Bigger Entertainment’ın sahibi tarafından yapılan son Twitter güncellemesine göre, şirketin artık yakacak çok şeyi var. 82 milyondan fazla token var ve pot hala büyüyor. Steven Cooper, SHIB’nin fiyatı aynı kalırsa, bir dinleyicinin günde yaklaşık 15.000+ token yakacağını söylüyor. 118 bin takipçi aynı şeyi tekrar ederse, şirket günde 1,7 milyar SHIB tokeni yakacak. Bu oldukça büyük bir sayı.

Shiba’yı 1 sente çıkarmak istiyorlar

Yalnızca geçen hafta, Bigger Entertainment toplam 428 milyondan fazla SHIB tokeni yaktı ve Steven Cooper’a göre bu artık olağan bir şey haline geldi. Bekleme süresi, Ekim’deki SHIB yakım kampanyalarından bu yana %400’ün üzerinde arttı. SHIB Army’nin şirketi takip ettiğini belirtmekte fayda varSteven Cooper’ın şirketi, hararetli kampanyalarından emin ve SHIB Army’nin korku içinde kaybolmasını istemiyorlar.

Bigger Entertainment, SHIB fiyatlarını 1 sente çıkarmayı görev edinmiş durumda. Bu nedenle şirket, SHIB yakmanın yollarını arıyor. SHIB’in bu seviyeyi elde etmesinin tek engeli dolaşımdaki sıra dışı arz.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin