Shibarium Beta geliyor: Ekip tarafından onaylandı…

Shiba Inu ile Bugatti Group ile yakında büyük bir ortaklık duyurabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’ler kendi ekosistem içinde kıyasıya bir yarış içinde. Projelerin yaptığı anlaşmalar dikkat çekiyor. Bu konuda en fazla öne çıkan ise Dogecoin ve Shiba Inu oldu. Birçok açıdan ödeme olarak kabul edilebilen mem varlıklar, piyasada daha çabuk benimseniyor.

Yeni bir haberde ise Shiba Inu ile dev bir markanın iş birliği söz konusu oldu. Kripto para birimi Bugatti Group ile ortaklık kurabileceğini açıkladı. Bu duyuru projenin resmi twitter hesabından geldi.

Shiba Inu ekosisteminin sosyal medya hesabından atılan bir tweet’e göre, memlerden ilham alan kripto para birimi ile Kuzey Amerikalı lüks marka Bugatti Group arasında yeni bir ortaklığın geleceğini belirtti.

Shiba Inu’da dev bir anlaşma doğrulanacak mı?

Meme coin’in yaptığı açıklama her ne kadar önemli olsa da anlaşmayla ilgili tam detaylar gelmedi. Bu da anlaşmanın henüz tamamlanmadığı dedikodularını ortaya çıkarıyor.

Shiba hesabında paylaşılan tweet’e göre,

“Önümüzdeki birkaç gün içinde yapılacak bir etkinlik duyurusu gelecek.” 

Etkinlik duyurusu için Shiba’nın sosyal medyada Bugatti Group’un resmi hesabını etiketlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Montreal merkezli lüks marka, ileri teknoloji ve makinelerle donatılmış yeni bir tesis inşa etmeye yatırım yapmıştı. Bugatti Group, bagaj ve çapraz çantalara ve yakında uluslararası perakendecilerin web sitelerine türünün tek örneği NFT’ler basmak için BAYC ile ortaklık kurmuştu.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin