featured

Shiba Inu ticaret hacmi büyük bir artış kaydetti! Beklenen rallinin habercisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, son 1 haftada yatırımcılarının yüzünü güldürecek bir performans gösterdi.

CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu işlem hacmi son 24 saatte %110 oranında bir artış kaydetti.

Shiba Inu

Alıcılar ve satıcılar arasında taşınan toplam token sayısını ifade eden işlem hacmi, garanti edilmese de yatırımcı stratejisinin bir göstergesi olabilir.

Bu nedenle SHIB hacmindeki artış, yatırımcıların kâr elde etmek için hamle yapmalarından kaynaklanıyor olabilir.

28 Aralık’ta 0,0000079 dolarlık düşük bir seviyeye dokunmasından beri Shiba Inu, istikrarlı bir şekilde yükseldi. Köpek temalı kripto para birimi, 5 Aralık’ta gün içi en yüksek seviyesi olan 0,0000088 dolara ulaşarak son altı günün beşinde yükseliş kaydetmiş oldu.

Balinaların ilgisi devam ediyor

WhaleStats, Shiba Inu token’larının Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan token’lardan biri olduğunu bildirdi.

Shiba Inu’nun yönetişim simgesi BONE, resmi Shibarium Twitter’ı tarafından sağlanan en son güncellemelerinin ortasında dikkat çekiyor.

Bildirildiği üzere Shiba Inu ekibi, BONE token’larının işlem ücretleri ve Shibarium söz konusu olduğunda kullanım için gereken tek token olduğunu ve öyle kalacağını yineledi.

Yukarıda belirtilen pozitif katalizörlerin yanı sıra, Shibburn web sitesinde belirtildiği gibi SHIB yanma oranı %33,53 oranında arttı. Son 24 saatte toplam 113,660,903 adet SHIB token’ı yakıldı.

2022 yılında ise toplamda 83,347,071,504 adet SHIB token’ı yakıldı.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin