Sıcak Haber: Amerikalı kripto borsası işten çıkarımları artırıyor!

Sıcak Haber: Amerikalı kripto borsası işten çıkarımları artırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsalarında kriz her geçen gün daha da yukarı tırmanıyor gibi. 2022 yılından bu yana merkezi borsalar hakkında çıkan haberler yatırımcının canını sıkmaya yetti. Bazı gelişmeler doğrudan bazı gelişmeler ise dolaylı yoldan bireyleri etkiliyor.

Son olarak Amerikalı kripto borsası yeni bir işten çıkarma haberi duyurdu. Daha öncesinde de Coinbase ve diğer borsalardan işten çıkarma haberlerini paylaşmıştık. Şimdi de buna bir yenisi daha eklendi.

Amerika’nın önemli borsalarından biri olan Coinbase, yüzde 20 küçülmeye gidecek. Amerikalı kripto borsası daha öncede işten çıkarmayı açıklamıştı. Buna ek olarak yeni bir iş çıkışı göreceğiz.

Amerikalı kripto borsası Coinbase’den yüzde 20’lik hamle

Bazı yabancı kaynaklara göre Amerikalı kripto borsası, tam olarak 950 kişiyi işten çıkaracak. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, şirketin uzun vadeli ayı piyasasının ortasında bazı maliyetleri düşürmeye yönelik uzun vadeli stratejisinin bir parçası olarak ekip üyelerinden 950’sini işten çıkarmak için “zor bir karar” aldıklarını açıkladı.

Armstrong ayrıca, kripto kışının ilk kez daha geniş bir ekonomik gerileme ile aynı zamana denk geldiğini ve bunun da işten çıkarmalarda rol oynayan bir başka faktör olduğunu iddia etti. Coinbase CEO’su, 

“İş arkadaşlarımızla yollarımızı ayırmak her zaman acı verici olsa da, personel sayısındaki değişiklikleri dikkate almadan giderlerimizi yeterince önemli ölçüde azaltmanın bir yolu yoktu.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin