Az bilinen bu 2 altcoin listelenme haberleriyle coştu! Fırsat mı?
Az bilinen bu 2 altcoin listelenme haberleriyle coştu! Fırsat mı?

Az bilinen bu 2 altcoin listelenme haberleriyle coştu! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sahiplerinin getirilerini optimize etmelerine yardımcı olan bir altcoin, önde gelen iki kripto para borsasından yeşil ışık aldı. Convex Finance (CVX) adını taşıyan altcoin listelenmelerin ardından yükselişe geçti.

1- Convex Finance (CVX)

Convex Finance (CVX), sabit para borsası Curve Finance (CRV) üzerine inşa edilmiş merkezsiz bir finans (DeFi) protokolüdür. Yerel tokeni stake etme, likidite madenciliği ve oylama için kullanılır.

Hem Binance hem de Huobi Global, CVX’i listelerine ekleyerek altcoin’in yükselmesine neden oldu. Son 24 saatte %20’ye yakın yükselen CVX, bu yazı yazılırken 40,61 dolardan işlem görüyor, 

Token, yatırımcılara fiyat oynaklığına duyarlı kripto varlıkları sunan özel ticaret alanları olan Binance’in İnovasyon Bölgesi ve Huobi’nin Öncü Bölgesi’nde yer alıyor.

Huobi, CVX/USDT ticaret çiftinde spot ticaretin uygun likidite koşulları karşılandığında başlayacağını açıkladı.

2- ConstitutionDAO (PEOPLE)

Binance ise ABD Anayasası’nın kalan birkaç ilk baskısından birini satın almak için yaklaşık 47 milyon dolar değerinde Ethereum’u (ETH) kitle fonlaması yapan vatansever, merkezsiz özerk bir kuruluş (DAO) olan ConstitutionDAO’yu (PEOPLE) eklediğini duyurdu.

Binance proje hakkında şunları söylüyor:

“PEOPLE tokeni artık tarihsel önemi olan bir DAO hareketini temsil ediyor.

Kurucu ekip projeyi kapatmayı seçtiği ve toplanan fonu kontrol eden multi-sig’leri yaktığı için tokenin açık bir kullanım durumu yok.”

PEOPLE yeni listelenme haberinin ardından yükselişe geçti ve bu yazı yazılırken %10 tırmanışla 0,15 $’a sıçradı.

Binance, hem CVX hem de PEOPLE’ın Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve USDT ticaret çiftleri için mevcut olacağını söylüyor.

Bu yazıyı kaçırmayın: Çok ucuz ve yüksek potansiyelli 4 Metaverse coin

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin