Shiba Inu ve Polygon son 24 saatin en fazla kazananları oldu! İşte nedeni
Shiba Inu ve Polygon son 24 saatin en fazla kazananları oldu! İşte nedeni

Shiba Inu ve Polygon son 24 saatin en fazla kazananları oldu! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) ve Polygon (MATIC), son 24 saat içerisinde yüzde 20’den fazla artış kaydetti. Her iki altcoinin de iki farklı nedenden dolayı son 24 saat içinde en fazla kazananları arasındalardı. Bir hafta süren konsolidasyon ve kırmızı işlemlerin ardından tüm kripto piyasası yeşilde işlem görürken, MATIC ve SHIB en iyi kripto paraları gölgede bıraktı diyebiliriz.

Şu anda en popüler ETH katman 2 çözümü olan MATIC, dün geç saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,70 dolara kadar yükseldi. Altcoin, Uniswap’ın Polygon ağına geçme kararının ardından hızla yükselişe geçti. Beklenen geçiş ise bugün tamamlandı. MATIC ve UNI fiyatı da böylece yükselişe geçti. MATIC, 2,70 dolar ATH’sinde küçük bir geri çekilme gördü ve şu anda 2,60 dolarda işlem görüyor.

Matic

Merkezi olmayan borsa Uniswap’ın yerel tokeni UNI’nin fiyatı %12 oranında artış kaydetti. Şu anda 17,06 dolarda günlük zirveden geri çekildikten sonra 16,58 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu (SHIB) haftalık zirvelere yükseldi

Popüler meme para birimi Shiba Inu (SHIB), geçen haftanın başlarında 0,00003 dolarda yer alan desteği kaybetmesinin ardından düşüşe geçti. Altcoin, 0,000036 doların altına geri çekilmeden önce haftalık 0,000038 dolar seviyesine kadar yükseldi. Altcoin şu anda son 24 saat içinde %5’lik bir artışla 0,003544 dolardan işlem görüyor.

SHIB

Shiba Inu’nun yükselişi birkaç nedene bağlanıyor. Bunlardan en büyük neden ise Avustralya’da SHIB’de ödemelere de izin verecek en uzun süredir devam eden kripto borsası Coinjar tarafından kısa süre önce listelenmesi diyebiliriz.

Bunun dışında, balinalar daha fazla SHIB biriktirmeye başlamasının ardından metrikler de yeşile dönmeye başladı. Birkaç gün önce bir Ether balinası, düşüş sırasında yaklaşık 4 trilyon SHIB tokeni satın aldı. SHIB play2earn (P2E) NFT oyunlarına girdikçe geliştirme etkinliği ağda arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin