Shiba ile Internet Computer arasında önemli birliktelik…

Shiba ile Internet Computer arasında önemli birliktelik…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki çoğu yatırımcıya göre meme coin gibi bazı projeler “shit” olarak görüyor. Temel bir altyapıya dayanmamasından dolayı yatırımcılar “Shit”, “Sahte” proje şeklinde görüyor. Fakat son yıllarda bu algı biraz daha değişti gibi.

Algının en çok değişmesinin sebebi ise projelerin sürekli kendini geliştirmesi oldu. Meme coin’ler en çok 2021 sonrasında ön plana çıktı. Bunun arkasında sadece geliştiriciler yok. Aynı zamanda ünlü aktörlerin projeleri desteklemesi işin rengini değiştirdi.

Shiba Inu, proje gelişiminde 1 senelik süre zarfında büyük bir yol katetti. Metaverse, oyun, NFT gibi birçok alanda kendini geliştirdi. Şimdi ise Shiba ile Internet Computer önemli bir anlaşmaya vardır. Peki meme coin, Internet Computer’den nasıl faydalanacak?

Shiba İle Internet Computer anlaştı

Yakın tarihli bir duyuruya göre, Shiba Inu (SHIB) artık yerel olarak İnternet Bilgisayarı platformunda tutulacak ve böylece meme kripto para biriminin yüzbinlerce kullanıcıya maruz kalması genişletilecek.

Internet Computer blok zincirini geliştiren kar amacı gütmeyen kuruluş DFINITY Foundation, bir tweet ile kullanıcıların Shiba Inu’yu, blok zincirinde yerel olarak tutabileceklerini açıkladı.

Shiba ile Internet Computer arasında yapılan bu anlaşma topluluk tarafından heyecanla karşılandı. 

Hafta içinde DFINITY,  İnternet Bilgisayarının Bitcoin ile ana ağ entegrasyonunu duyurdu ve dünyanın en büyük kripto para birimine gelişmiş akıllı sözleşme işlevselliği getirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin